Božanski pevec

Božanski pevec - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
8,84 MB
IME DATOTEKE
Božanski pevec.pdf
ISBN
6840800455297

OPIS

Lena ne namerava dovoliti, da bi ji zapeljivi šef sral po glavi, in je trdno odločena, da bo njun odnos ostal strogo posloven, čeprav se med njima neprestano krešejo iskrice. Jimmy pa jo stisne v kot, zato lahko izgubi nekaj najboljšega, kar se mu je kdaj zgodilo. Bo trmasto pomočnico prepričal, naj vse postavi na kocko in dovoli prevzeti pobudo svojemu srcu?Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Ognjevitega bobnarja in Strastnega kitarista.Lahko najzloglasnejšo barabo rokenrola ukroti ljubezen?Kot pevec skupine Stage Dive je Jimmy vajen dobiti, kar želi in kadar koli si kaj zaželi – trenutno je ujet v vrtincu norih žurov in lahkih žensk. Ko ga piarovska polomija strezni in pristane na zdravljenju, se znajde ob Leni, novi pomočnici, ki naj bi mu pomagala pri izogibanju težavam.

To boste prodali na po***anem ebayu,« je pevec skupine Coldplay Chris Martin vpil na skupino lovcev na avtograme, ki ga je obkrožila po dobrodelnem koncertu za reformo zaporov v Los Angelesu. Pevec Sting: Obama je poslan od Boga za reševanje težav, ki pestijo svet Čeprav britanski pevec Sting ni veren, meni, da je ameriški predsednik Barack Obama božanski odgovor na trenutne svetovne probleme. Pokrajinski muzej Ptuj - Ormož vabi v okviru arheološke razstave Osrčje Petovione na večer pripovedovanja antičnih mitov, povezanih s petovionsko dediščino. - V torek, 25.

uri v mestnem središču pred Orfejevim spomenikom ORFEJ, BOŽANSKI PEVEC: o tragični usodi mladega glasbenika in slovenska pravljica o onstranstvu V petek, 28. 8.

POVEZANE KNJIGE