Božanski pevec

Božanski pevec - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
4,76 MB
IME DATOTEKE
Božanski pevec.pdf
ISBN
1883308185265

OPIS

Lena ne namerava dovoliti, da bi ji zapeljivi šef sral po glavi, in je trdno odločena, da bo njun odnos ostal strogo posloven, čeprav se med njima neprestano krešejo iskrice. Jimmy pa jo stisne v kot, zato lahko izgubi nekaj najboljšega, kar se mu je kdaj zgodilo. Bo trmasto pomočnico prepričal, naj vse postavi na kocko in dovoli prevzeti pobudo svojemu srcu?Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Ognjevitega bobnarja in Strastnega kitarista.Lahko najzloglasnejšo barabo rokenrola ukroti ljubezen?Kot pevec skupine Stage Dive je Jimmy vajen dobiti, kar želi in kadar koli si kaj zaželi – trenutno je ujet v vrtincu norih žurov in lahkih žensk. Ko ga piarovska polomija strezni in pristane na zdravljenju, se znajde ob Leni, novi pomočnici, ki naj bi mu pomagala pri izogibanju težavam.

031 359 831 (Magdalena Svetina Terčon) ali na e-naslov: [email protected] To je bil obisk teh krajev na najvišji ravni, med junaki na Argu so bili poleg voditelja Jazona ter njenega graditelja Argosa tudi Heraklej, božanski pevec Orfej, že omenjeni Ahilov oče Pelej, krmar Tifis, Tezej in še niz drugih, o katerih poleg površinskih reševalcev križank kaj vedo le na klasičnih gimnazijah in na fakultetah z ... Brezplačna revija o dobrih knjigah. Številka 123-124, julij-avgust 2016. Hrvaški pevec Massimo Savić je glasbenemu kolegu posvetil objavo na Instagramu.

2020, ob 19. uri v mestnem središču pred Orfejevim spomenikom ORFEJ, BOŽANSKI PEVEC: o tragični usodi mladega glasbenika in slovenska pravljica o onstranstvu V petek, 28.

POVEZANE KNJIGE