A te lahko nekaj vprašam?

A te lahko nekaj vprašam? - Katharina von der Gathen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katharina von der Gathen
DIMENZIJA
12,71 MB
IME DATOTEKE
A te lahko nekaj vprašam?.pdf
ISBN
2480842791458

OPIS

Kako veš, da si odrasel?A je treba vedno seksati nag?Kaj jejo dojenčki v trebuhu?To so le tri od številnih vprašanj, ki jih otroci pogosto zastavijo odraslim. V tej knjigi je sto in eno resnično otroško zagato zbrala nemška pedagoginja Katharina von der Gathen in jo razsvetlila s kratkimi, razumljivimi in duhovitimi odgovori. Knjiga za vse, ki vedo, da se je mogoče o spolnosti, odnosih, odraščanju in odraslosti pogovarjati iskreno, zabavno in brez zadrege.

Ce S.Ne bi bila S, bi se ze zdavnaj registrirala in pojasnila da kdo drug pise pod S. tamala nepr.:: ... Facebook nateg - Te lahko nekaj vprašam.

mpak ne, tega fanta ni zanimalo, kakšna je končna hitrost peugeota rifterja. Saj veste, govorim o takšnem tipu avta, ki po obliki spada med "zabojčke" na kolesih.

POVEZANE KNJIGE