Virginija Volk

Virginija Volk - Kyo Maclear | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kyo Maclear
DIMENZIJA
11,92 MB
IME DATOTEKE
Virginija Volk.pdf
ISBN
5144697783807

OPIS

Kaj vse lahko prežene volčjo potrtost? Slastni priboljški, violinska glasba, pokanje frisov (včasih), barvice in čopiči, narisana lestev, pohajkovanje, ljubezen, ljubezen, ljubezen in ogromno domišljije.Zgodba o dveh sestrah. Ena je mračne volje, druga sončne. Obe pa prekipevata od domišljije.

Sčasoma Virginija sestri zaupa, da bi se bolje počutila, če bi lahko poletela v Rožni park. Vanesa ne ve, kje bi Rožni park lahko bil, a se vendarle nečesa domisli. Uprizoritev Virginija Volk bi lahko uvrstili med tako imenovane problemske predstave, torej takšne, ki na mlajšemu občinstvu bolj ali manj primeren način obravnavajo zahtevnejšo (in zanj morda tudi manj običajno) tematiko, v tem primeru melanholijo oziroma depresijo.

Predstava je nastala po motivih slikanice avtoric Kyo Maclean in Isabelle Arsenault, ki je v slovenščini lani izšla v prevodu Tine Mahkota.Zgodba pripoveduje o Vanesi oziroma njeni sestri Virginiji, ki se počuti prav volčje oziroma se tako vede. Osnovna šola Šempeter v Savinjski dolini NAVODILO ZA DELO PRI NEOBVEZNEM IZBIRNEM PREDMETU UMETNOST - 4. razred Sreda, 3.

POVEZANE KNJIGE