V gruču do uspeha

V gruču do uspeha - Jeff Sutherland | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeff Sutherland
DIMENZIJA
8,61 MB
IME DATOTEKE
V gruču do uspeha.pdf
ISBN
6900843131861

OPIS

Scrum je način projektnega dela, ki že dolgo velja za najuspešnejšega v IT industriji. Pionir Scruma dr. Jeff Sutherland pa je po dveh desetletjih izkušenj napisal knjigo, namenjeno podjetjem, organizacijam in vsem, ki želijo povečati svojo učinkovitost. V tej knjigi boste potovali po vodilnih Scrumovih smernicah, kjer Jeffov sistem velike odgovornosti, timskega sodelovanja in konstantnih iterativnih izboljšav, med drugimi dosežki, popelje FBI v 21. stoletje, izpopolni dizajn cenovno dostopnega vozila, ki pelje do 225 km/h in porabi 2,8l/100 km, pomaga medijski organizaciji NPR pri poročanju o hitrih akcijah na Bližnjem vzhodu, spreminja sporazumevanje med farmacevti in pacienti, zmanjšuje revščino v Tretjem svetu ter celo pomaga ljudem pri načrtovanju porok in izvrševanju opravkov ob koncu tedna.

[email protected] Lokacija Agencija POTI.

Scrum) izhaja iz področja razvijanja programske opreme, so jo kmalu začela uporabljati podjetja iz vseh področij. Že od samega nastanka jo uporabljajo oragnizacije, kot so FBI, Amazon in Facebook, v zadnjih letih pa so jo ... V gruču do uspeha Scrum oziroma gruč je način projektnega dela, ki že dolgo velja za najuspešnejšega v IT industriji.

POVEZANE KNJIGE