Tih spomin vsem žrtvam boja

Tih spomin vsem žrtvam boja - Marija Stanonik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Stanonik
DIMENZIJA
6,62 MB
IME DATOTEKE
Tih spomin vsem žrtvam boja.pdf
ISBN
2736953199526

OPIS

In s tem, kot je zapisala, povezala nasprotna bregova s pesemskim 'mostom' ... Monografija z naslovom Tih spomin vsem žrtvam boja in podnaslovom Diferenciacija in interference v slovenskem pesnjenju med drugo svetovno vojno 1941-1945, obravnava pesnjenje v okviru različnih skupin, ki se niso strinjale z Osvobodilno fronto in so delovale mimo nje ali proti njej. Založba ZRC, Ljubljana, 2016. Spomenik žrtvam vseh vojn (SVŽ) ali Spomenik vsem žrtvam vojn (in z vojnami povezanim žrtvam na območju Republike Slovenije) je spomenik, ki ga je 2013 v spomin na padle v vojnah 20. stoletja in vse, ki so bili zaradi njih kakorkoli prizadeti (žrtve I.

Branku Marušiču ob 80-letnici Uredili: Petra Kolenc, Danila Zuljan Kumar, Oto Luthar, Petra Svoljšak Leto: 2019 The Letters of Count Ignaz Maria von Attems-Heiligenkreuz to his Father (1734-1738) Digital Edition Edited by: Metoda Kokole, Gabriele Haug-Moritz Year: 2020 Ljubljanski izobraženci skozi čas Izobraževanje Ljubljančanov na dunajski univerzi 1392-1917 Življenja in dela XXIII. Biografske študije 16 Author: Alojz Cindrič Year: 2019 Depresija in bipolarna motnja razpoloženja [drugi natis] Priročnik za vse, ki si želijo vedeti več o duševnih motnjah in bolje poskrbeti za svoje duševno zdravje Avtorice: Mojca Zvezdana Dernovšek, Duška Knežević Hočevar, Lilijana Šprah Leto: 2020 Znanstvenoraziskovalni center.

POVEZANE KNJIGE