Ste kje videli slona?

Ste kje videli slona? - David Barrow | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Barrow
DIMENZIJA
10,99 MB
IME DATOTEKE
Ste kje videli slona?.pdf
ISBN
2883780589009

OPIS

Slon bi se rad igral skrivalnice.Lahko se igraš z njim, ampak pazi:slon se res dobro skriva!O avtorju slikanice:Izjemno igriva, prisrčna, predvsem pa duhovita slikanica Davida Barrowa, prejemnika nagrade Sebastian Walker za najobetavnejšega ilustratorja (2015), za leto 2016 pa nominiranega za ugledno nagrado Waterstones za mladinsko literaturo (Waterstones Children’s Book).

Skoraj povsem gol le z majhnim pokrivalom na strateškem mestu ter masko na obrazu je neki moški v soboto potiskal nakupovalni voziček po središču Poreča. Za najmlajše Ste kje videli slona? Osamljeni duhec. prevod: Mateja Črv Sužnik, Miha Sužnik Zala, 2016, t.

Lahko se igraš z njim,ampak pazi: slon se res skriva! Izjemno igriva, prisrčna, predvsem pa duhovita slikanica Davida Barrowa, prejemnika nagrade Sebastian Walker za najobetavnejšega ilustratorja ... Ste kje videli slona? je zagotovo ena najbolj prikupnih in duhovitih slikanic, kar jih boste kdaj brali. Si namreč predstavljate, da bi se igrali skrivalnice s slonom? In bi se on vsakič tako dobro skril, da ga nikakor ne bi mogli najti? Slon je seveda prispodoba za najmlajše otročiče, ki se včasih pokrijejo s krpo čez glavo in so že ... Slikanica Ste kje videli slona? Nagrajena slikanica, kjer se fantek in slon igrata skrivalnice.

POVEZANE KNJIGE