Ste kje videli slona?

Ste kje videli slona? - David Barrow | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Barrow
DIMENZIJA
6,89 MB
IME DATOTEKE
Ste kje videli slona?.pdf
ISBN
3700683248466

OPIS

Slon bi se rad igral skrivalnice.Lahko se igraš z njim, ampak pazi:slon se res dobro skriva!O avtorju slikanice:Izjemno igriva, prisrčna, predvsem pa duhovita slikanica Davida Barrowa, prejemnika nagrade Sebastian Walker za najobetavnejšega ilustratorja (2015), za leto 2016 pa nominiranega za ugledno nagrado Waterstones za mladinsko literaturo (Waterstones Children’s Book).

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. David Barrow: Ste kje videli slona? Slon bi se rad igral skrivalnice. Lahko se igraš z njim,ampak pazi: slon se res skriva! Celoten opis.

Izpostavlja tudi problematiko rabe besede v vsakdanji rabi, saj se je v To je prijazna psička Asy, ste jo videli? Na območju Hrastnika je izgubila psička Asy , pasme sibirski husky, ki je pogrešana od nedelje, 10.1. Podobnega psa so včeraj, dne 13.1.

POVEZANE KNJIGE