Kitke, fige in čopki za deklice

Kitke, fige in čopki za deklice - Jenny Strebe | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Strebe
DIMENZIJA
6,37 MB
IME DATOTEKE
Kitke, fige in čopki za deklice.pdf
ISBN
5068407612270

OPIS

Pred vami je sijajna knjižica za vse mlade dame, ki imajo daljše lase, pa bi rade z njimi počele kaj več, kot jih spele v čisto navaden čop ali spletle v kitke.V Kitkah, figah in čopkih za deklice boste našli 50 super predlogov za vsako priložnost - za vrtec, šolo, igralne urice, športne aktivnosti, zabave, prireditve in kar tako.Marsikatera frizura je primerna tudi za srednje dolge lase, prav vse pa spremljajo natančna slikovna navodila, kako lase preplesti in speti ter poskrbeti, da bo pričeska držala. Ne manjkajo niti nasveti za nego otroških las, namigi za modne dodatke, kot so sponke in trakovi, in napotila na podobne frizure, ki jih lahko preizkusite, od Elsine kite do ljubkih uheljčkov miške Mini.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Pred vami je sijajna knjižica za vse mlade dame, ki imajo daljše lase, pa bi rade z njimi počele\\nkaj več, kot jih spele v čisto navaden čop ali spletle v kitke. V Kitkah, figah in čopkih za deklice boste našli 50 super predlogov za vsako priložnost — za vrtec, šolo, igralne urice, športne aktivnosti, zabave, prireditve in kar tako.

naslednji izdelek >> KITKE, FIGE IN ČOPKI ZA DEKLICE. JENNY STREBE.

POVEZANE KNJIGE