Kitke, fige in čopki za deklice

Kitke, fige in čopki za deklice - Jenny Strebe | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Strebe
DIMENZIJA
3,73 MB
IME DATOTEKE
Kitke, fige in čopki za deklice.pdf
ISBN
8706392404583

OPIS

Pred vami je sijajna knjižica za vse mlade dame, ki imajo daljše lase, pa bi rade z njimi počele kaj več, kot jih spele v čisto navaden čop ali spletle v kitke.V Kitkah, figah in čopkih za deklice boste našli 50 super predlogov za vsako priložnost - za vrtec, šolo, igralne urice, športne aktivnosti, zabave, prireditve in kar tako.Marsikatera frizura je primerna tudi za srednje dolge lase, prav vse pa spremljajo natančna slikovna navodila, kako lase preplesti in speti ter poskrbeti, da bo pričeska držala. Ne manjkajo niti nasveti za nego otroških las, namigi za modne dodatke, kot so sponke in trakovi, in napotila na podobne frizure, ki jih lahko preizkusite, od Elsine kite do ljubkih uheljčkov miške Mini.

| Žurnal24 Jenny Strebe KITKE, FIGE IN ČOPKI ZA DEKLICE 50 predlogov za v vrtec, šolo, igralne urice, športne aktivnosti, zabave in prireditve in z natančnimi slikovnimi navodili. Tu so tudi nasveti za ... Jenny Strebe KITKE, FIGE IN ČOPKI ZA DEKLICE.

Za deklice so zelo primerne živahne pričeske, ki so očarljive in obenem praktične. To so lahko spletene pričeske, pričeske z zavitki in kolutki, napol visokospete pričeske pa tudi bob (zanimiv je tudi navidezni bob) ali kratke pričeske.

POVEZANE KNJIGE