Gibb in ptice

Gibb in ptice - Maja Brodschneider Kotnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Brodschneider Kotnik
DIMENZIJA
8,31 MB
IME DATOTEKE
Gibb in ptice.pdf
ISBN
3575945880994

OPIS

Evropska zgodovina v zgodbah. Neandertalci so živeli v Evropi pred več kot 30.000 leti. Kdo so bili? Kako so živeli? Od kod so prišli?Gibb je mlad neandertalec. Njegova družina si išče nov dom in oče izbere Gibraltar. Ves čas jim sledi lačna hijena. Toda Gibb pozabi na nevarnost, ker ga popolnoma prevzamejo ptice. Toliko jih je in tako zanimive so. Tako rad bi se igral z njimi. Mu bo uspelo? Ali ga bo prej ujela lačna hijena?V knjigi so štiri strani kratkega opisa življenja, navad in zanimivosti, povezanih z neandertalci. Te so namenjene staršem in učiteljem.

The company offers design, planning and management services across the entire engineering consultancy spectrum. The No. 1 challenge among manufacturing companies is connecting S&OP planning to operational execution.

Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225 ... BRODSCHNEIDER K., M.: Gibb in ptice/Kjer je volja, tam je pot! BISHOP, P.: Medvedkova knjižnica CARBONEILL, B.: Preberi mi zgodbo! CHILD, L.: Novi mali človeček DE LA PENA, M.: Ljubezen DONALDSON, J.: Bi se gnetli na tej metli?/Mamica, kje si?/Zgodbe iz želodjega gozda/Polž na potepu na kitovem repu/Palčič/Pet grdin/Mišji razbojnik/Zog PODGORŠEK, M.: Medvedek Maks/Recept za ljubezen/Medo reši vsako zmedo/Osel in petelin/Kako je nastala čokolada/O gosenici, ki je želela postati plesalka/Stonoga Stina varčuje/Samo eden je lahko kralj PRIPOROČILNI SEZNAM ZA BRALNO ZNAČKO 3. RAZRED ANDERSEN, H.

POVEZANE KNJIGE