Gibb in ptice

Gibb in ptice - Maja Brodschneider Kotnik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Brodschneider Kotnik
DIMENZIJA
3,44 MB
IME DATOTEKE
Gibb in ptice.pdf
ISBN
4031852607794

OPIS

Evropska zgodovina v zgodbah. Neandertalci so živeli v Evropi pred več kot 30.000 leti. Kdo so bili? Kako so živeli? Od kod so prišli?Gibb je mlad neandertalec. Njegova družina si išče nov dom in oče izbere Gibraltar. Ves čas jim sledi lačna hijena. Toda Gibb pozabi na nevarnost, ker ga popolnoma prevzamejo ptice. Toliko jih je in tako zanimive so. Tako rad bi se igral z njimi. Mu bo uspelo? Ali ga bo prej ujela lačna hijena?V knjigi so štiri strani kratkega opisa življenja, navad in zanimivosti, povezanih z neandertalci. Te so namenjene staršem in učiteljem.

- 2016 Pregled izposoj po knjižnicah. COBISS.SI-ID: 86520321.

Mu bo uspelo? Ali ga bo prej ujela lačna hijena? Gibb je mlad neandertalec. Njegova družina si išče nov dom in oče izbere Gibraltar.

POVEZANE KNJIGE