Burgerji

Burgerji - Valéry Drouet | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valéry Drouet
DIMENZIJA
5,50 MB
IME DATOTEKE
Burgerji.pdf
ISBN
6374308824591

OPIS

Ste že del množice ljubiteljev sendviča z mehko, krhko štručko in toplo, sočno, nadvse okusno vsebino? Ste že opazili, da so se burgerji prelevili v slastno dobroto z nešteto različicami in postali raznovrstna, zdrava jed, ob kateri uživamo skupaj s prijatelji ali družino, lahko pa si jih privoščimo na hitro na ulici?S tole knjigo boste postali svoj najljubši mojster za burgerje. V njej je skoraj 40 receptov za priljubljeno jed, poleg tega pa še recepti za omake in kruhke. Če si vseeno zaželite spremembe, smo dodali še recepte za hot doge in bagele. Privoščite si jih v dobri družbi!

Zaradi naše velike ljubezni do živali smo najprej začeli izdajati revijo Moj pes, prvo slovensko revijo o živalih, in knjige s področja kinologije.Leta 1995 smo natisnili prvo številko kulinarične revije Dober tek, ki je danes vodilna na svojem področju in eden najbolj branih kulinaričnih mesečnikov v Sloveniji. V pizzeriji Cityburger ti ponujamo okusne pizze, burgerje, testenine, solate in še več. Oglej si naš celoten jedilni list in izberi svojo najljubšo jed. Lepo je biti študent! - Doplačilo za štud.

In ker burger hkrati vsebuje tudi vse, kar potrebujemo za dobro kosilo - slastno meso, veliko ... Slastni Burgerji in Slovenska Craft Piva. Naša ponudba gurmanskih burgerjev temelji na vrhunskem slovenskem pašnem govedu, ki ga pečemo na najboljšem samodejnem "open flame" žaru na svetu, kar daje mesu posebno sočnost ter prefinjeno žar aromo.

POVEZANE KNJIGE