Velika vegi kuharica

Velika vegi kuharica Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,32 MB
IME DATOTEKE
Velika vegi kuharica.pdf
ISBN
8566836745707

OPIS

Vas mika dodatna porcija zelenjave? V tem primeru je to kuharica za vas, saj na mizo prinaša spremembe in raznolikost.Od paprike z rižem in zelenjavo ter italijanske kruhove solate prek pite z rdečim zeljem vse do zelenjavnega zavitka s skuto ter žepkov z redkvijo in mlado čebulo: ob naših domislicah boste prav hitro pozabili na meso, saj se tu najde kaj za vsak okus.

Šlo je za video recept japonske cheesecake torte, ki ga je pred dvema letoma na portalu YouTube objavila "internetna kuharica" Ochikeron.Omenjeni recept si je na spletu ogledalo že preko 4 milijona ljudi, kuharica Ochikeron pa ima v rokavu še enega aduta - recept za slasten čokoladni kolač, ki je ... II VELIKA KUHARICA AUGUST CESAREC ZAGREB 1987. g.

Največji izbor uspešnic, novosti in nagrajenih knjig v Sloveniji. Izbirajte med slovenskimi in angleškimi knjigami. Ica Krebar: Kuharica za dušo in telo.

POVEZANE KNJIGE