Pesmi iz iger

Pesmi iz iger - William Shakespeare | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Shakespeare
DIMENZIJA
10,28 MB
IME DATOTEKE
Pesmi iz iger.pdf
ISBN
7395115391433

OPIS

1948-1955) Iskanje*Nocoj sem sam; Gola drevesa; Sam sem; Misli; Ti si bila; Ciganka Božana; Vseeno kam; Materi; Noč; Prav zagotovo bo prišlo; Pesem o primožih; Temna žena; In rekla je (4 pesmi) Večer prihaja; Doma; Rože noči; Credo; Nikoli več; Črni možje S pomočjo glasbeno didaktičnih iger ponovimo pesmi iz 2. razreda.

Nastala je zbirka poezije Pesmi iz iger, ki ji avtor v drugem delu dodaja svoje pesmi, poimenovane Igre iz pesmi, nekakšne variacije na Shakespearovo poezijo. Pri učenju izhajamo iz predstav učencev o igri, s poudarkom na glasbeni in gibalni igri. Dejavnosti so zastavljene tako, da učenci po korakih in navodilih spoznavajo igre iz preteklosti in se jih igrajo.

POVEZANE KNJIGE