Paul McCartney

Paul McCartney - Paul Du Noyer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paul Du Noyer
DIMENZIJA
8,6 MB
IME DATOTEKE
Paul McCartney.pdf
ISBN
3841571254059

OPIS

Odkar se je leta 1957 pridružil Quarrymenom, Paul McCartney le redko miruje. Brezčasne ljubezenske pesmi stresa iz rokava s takšno lahkoto, kot drugi zajamejo zrak. Rokenrol igra s takšno surovo spolno energijo in agresivnostjo, na kakršni redko naletimo zunaj zaporov. Angleška kraljica misli, da je čudovit, a tudi najostrejši privrženci avantgarde priznavajo, da zna biti njegova glasba čudaška. Preizkusil je tako rekoč vse žanre, od otroških popevčic do klasike, z njegovo slogovno pestrostjo pa bi se najbrž lahko kosal samo Picasso. Če je veličastnost zabavljaštva v tem, da ljudem daje to, kar hočejo, veličastnost umetnosti pa v tem, da nam daje to, za kar sploh nismo vedeli, da hočemo, je veličastnost Paula McCartneyja v tem, da počne oboje.Paul Du Noyer je glasbeni novinar, ki je pisal o McCartneyju in za McCartneyja. Knjiga temelji na njunih intervjujih, opravljenih v razdobju 35 let, poleg Du Noyerjevih opazk in proučevanj pa vsebuje tudi veliko McCartneyjevih iskrenih misli.

His father, James ("Jim") McCartney, was absent from his son's birth due to his work as a volunteer firefighter during World War II. McCartney has a younger brother named Michael and a stepsister named Ruth. Official Paul McCartney news, music, art, videos, downloads and fan communities.

Sir Paul McCartney is a key figure in contemporary culture as a singer, composer, poet, writer, artist, humanitarian, entrepreneur, and holder of more than 3 thousand copyrights. He is in the "Guinness Book of World Records" for most records sold, most #1s (shared), most covered song, "Yesterday," largest paid audience for a solo concert (350,000+ ... Paul McCartney Articles and Media.

POVEZANE KNJIGE