Nori na vino

Nori na vino - Justin Hammack, Madeline Puckette | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Justin Hammack, Madeline Puckette
DIMENZIJA
6,57 MB
IME DATOTEKE
Nori na vino.pdf
ISBN
2921506157500

OPIS

Nova knjiga, ki nam pomaga odkriti sommeliera v sebi. Dostopna in strokovna knjiga Nori na vino nas uvede v svet vin s pomočjo nazornih infografik. Brez snobizma in kompliciranja nam na kratek in jasen način poda kompleksne informacije o tem, kako prepoznati dobro vino, kako ga okušati in kako izbrati pravo steklenico za pravo priložnost, ne glede na ceno in znamko, ampak glede na resnične kvalitete vina. Priljubljeni in nagrajeni blog WineFolly.com je eden najzanesljivejših spletnih virov informacij o vinu. Težko pričakovana knjiga je zasnovana tako, da postane prepoznavanje dobrega vina preprosto in zabavno. Nepogrešljiv priročnik za vse, ki se želijo podati v mavrični svet vin vsebuje: Pregled temeljev vina Značaji najpopularnejših vin in tistih manj znanih Kako kombiniramo hrano in vino Vina sveta z natančnimi vinskimi zemljevidi Kako najti cenovno ugodna vina v različnih regijah Nori na vino je namenjena vsakemu, ki ga zanima vino, pa najsi je začetnik ali strokovnjak. Jasno razumljiva in nenadomestljiva vinska biblija 21. stoletja.

Od svežih do zrelejših in slogovno najbolj izpiljenih vin. Za vinske sladokusce. Visoka sem 170 cm / 70 kg, dolgih crnih las, velikih zapeljivih oci.

Veckrat slisim pohvale ravno na moje veliko oprsje, ki naj bi bilo podobno oprsju Helene Blagne. Naslov: Nori na vino : temeljna knjiga o vinih; [za začetnike in poznavalce]. - 2016 Število izposoj: 85 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50550: Goriška knjižnica Franceta Bevka, Nova Gorica Američane, ki so nori na statistiko, je razveselil en podatek.

POVEZANE KNJIGE