Nori na vino

Nori na vino - Justin Hammack, Madeline Puckette | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Justin Hammack, Madeline Puckette
DIMENZIJA
10,87 MB
IME DATOTEKE
Nori na vino.pdf
ISBN
6797824475340

OPIS

Nova knjiga, ki nam pomaga odkriti sommeliera v sebi. Dostopna in strokovna knjiga Nori na vino nas uvede v svet vin s pomočjo nazornih infografik. Brez snobizma in kompliciranja nam na kratek in jasen način poda kompleksne informacije o tem, kako prepoznati dobro vino, kako ga okušati in kako izbrati pravo steklenico za pravo priložnost, ne glede na ceno in znamko, ampak glede na resnične kvalitete vina. Priljubljeni in nagrajeni blog WineFolly.com je eden najzanesljivejših spletnih virov informacij o vinu. Težko pričakovana knjiga je zasnovana tako, da postane prepoznavanje dobrega vina preprosto in zabavno. Nepogrešljiv priročnik za vse, ki se želijo podati v mavrični svet vin vsebuje: Pregled temeljev vina Značaji najpopularnejših vin in tistih manj znanih Kako kombiniramo hrano in vino Vina sveta z natančnimi vinskimi zemljevidi Kako najti cenovno ugodna vina v različnih regijah Nori na vino je namenjena vsakemu, ki ga zanima vino, pa najsi je začetnik ali strokovnjak. Jasno razumljiva in nenadomestljiva vinska biblija 21. stoletja.

Moji so nori na to. Zadnjič sem ga delala, sem pa beli fižol kupila na tržnici, bila sem kar zgrožena 1 kg - 1 ... Numerologinja Karin, NK Sentilj Mlajše Selekcije, Na slovenskih tleh, V Svečino na vino, Kosmata sreča, Mariborinfo.com, Nori na smeh, Audi Tuning, Klavdija Vnuk Photography, Ujeti trenutek, Val 202, TOMOS rezervni deli za moped, KOLO Radovljica, Avtomobili P.

Zadnjič sem ga delala, sem pa beli fižol kupila na tržnici, bila sem kar zgrožena 1 kg - 1 ... Numerologinja Karin, NK Sentilj Mlajše Selekcije, Na slovenskih tleh, V Svečino na vino, Kosmata sreča, Mariborinfo.com, Nori na smeh, Audi Tuning, Klavdija Vnuk Photography, Ujeti trenutek, Val 202, TOMOS rezervni deli za moped, KOLO Radovljica, Avtomobili P. R.

POVEZANE KNJIGE