Nikoli nismo prosili za krila

Nikoli nismo prosili za krila - Vanessa Diffenbaugh | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanessa Diffenbaugh
DIMENZIJA
10,31 MB
IME DATOTEKE
Nikoli nismo prosili za krila.pdf
ISBN
1045699994771

OPIS

Vanessa Diffenbaugh, avtorica uspešnice Jezik rož, je znova napisala odličen roman, fascinantno lirično pripoved o ljubezni, težkih odločitvah in neusahljivem upanju.Letty Espinoza je štirinajst let opravljala tri službe hkrati. Da so preživeli, je morala vzeti, kar so ji ponujali, njena mati pa je med tem vzgajala njena otroka, petnajstletnega Alexa in šestletno Luno. Zdaj pa sta se njena starša odločila za vrnitev domov, v majhno mehiško vasico Ora de Hidalgo, in Letty se je prvič znašla pred težkim izzivom – kako postati mati svojima odtujenima otrokoma.Čeprav Letty uspe nadobudnega Alexa vpisati v zelo dobro srednjo šolo v San Franciscu, pa je njeno novo življenje precej nenavdihujoče: Luna pogreša svojo babico, Alex se zaljubi v sošolko, ilegalno priseljenko, in se ne ozira na materina svarila, pojavi se nov sodelavec, ki prevzame Lettyjine najboljše izmene v službi, povrhu pa začne najstniški sin zastavljati še neželena vprašanja glede svojega neznanega očeta.

: ALEJA VIKTORJA BUBNJA, Beletrina http://www.bukla.si/knjigarna/books.php?on_sale=1&book_id=25226. Nooteboom, C.: RAJ IZGUBLJENI, Beletrina ... "Včasih pač potrebuješ premor.

In tudi na naša tokratna vprašanja ... Nikoli te ne izdajo.« Vinko Möderndorfer (Kot v filmu) Preberite vsaj pet knjig, tri s seznama, dve pa po lastni izbiri. ...

POVEZANE KNJIGE