Nikoli nismo prosili za krila

Nikoli nismo prosili za krila - Vanessa Diffenbaugh | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanessa Diffenbaugh
DIMENZIJA
6,10 MB
IME DATOTEKE
Nikoli nismo prosili za krila.pdf
ISBN
6020897202682

OPIS

Vanessa Diffenbaugh, avtorica uspešnice Jezik rož, je znova napisala odličen roman, fascinantno lirično pripoved o ljubezni, težkih odločitvah in neusahljivem upanju.Letty Espinoza je štirinajst let opravljala tri službe hkrati. Da so preživeli, je morala vzeti, kar so ji ponujali, njena mati pa je med tem vzgajala njena otroka, petnajstletnega Alexa in šestletno Luno. Zdaj pa sta se njena starša odločila za vrnitev domov, v majhno mehiško vasico Ora de Hidalgo, in Letty se je prvič znašla pred težkim izzivom – kako postati mati svojima odtujenima otrokoma.Čeprav Letty uspe nadobudnega Alexa vpisati v zelo dobro srednjo šolo v San Franciscu, pa je njeno novo življenje precej nenavdihujoče: Luna pogreša svojo babico, Alex se zaljubi v sošolko, ilegalno priseljenko, in se ne ozira na materina svarila, pojavi se nov sodelavec, ki prevzame Lettyjine najboljše izmene v službi, povrhu pa začne najstniški sin zastavljati še neželena vprašanja glede svojega neznanega očeta.

😁 Všeč mi je Všeč mi je Za obveščevalno-varnostne službe je taka izjema tajnost podatkov, tudi za imena in priimke zaposlenih ter njihove plače. "Ni dvoma, da so vse plače uslužbencev pri obveščevalnih službah označene z neko stopnjo tajnosti.

Njen mrki pogled je takrat sprožil številna ugibanja o tem, kaj se dogaja med dekleti v skupini in kaj je Posh Spice spravilo v tako slabo voljo. No, 23 let kasneje je priznana britanska modna oblikovalka končno prekinila molk ... Pred dnevi smo vas povprašali, zakaj nas radi prebirate.

POVEZANE KNJIGE