Neverjetna dejstva

Neverjetna dejstva Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,95 MB
IME DATOTEKE
Neverjetna dejstva.pdf
ISBN
2749762316031

OPIS

Se kdaj sprašuješ, kako nastanejo zvezde? Katera mišica v tvojem telesu je najmočnejša? Kje leži najbolj sušna puščava na svetu?Za odgovori pobrskaj v Neverjetnih dejstvih, kjer najdeš več kot 750 osupljivih, neverjetnih dejstev, ki ti bodo svet predstavila v povsem drugačni luči. Izveš lahko vse, kar te je vedno zanimalo o vesolju, živalih in rastlinah, naših izjemnih telesih in še veliko več!

tako močna, da lahko občutljivi Vir: https://findinterestingfacts.com/100-amazing-and-interesting-facts-about-a- Dejstva o psih: Psi imajo 28 mlečnih in 42 stalnih zob. Hrti so najhitrejši psi na svetu dosežejo tudi do 72 km/h.

Pri tem sodeluje več kot milijarda ljudi iz 192 držav sveta.Sonce skupaj s preostalo družino planetov morda res predstavlja mogočno domačo galaksijo a še mogočnejše kot ta je dejstvo, da je naša Zemlja ... Dejstva, ki so bila celo za film preveč neverjetna. ...

POVEZANE KNJIGE