Nevarna z diamanti

Nevarna z diamanti - Madeline Hunter | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Hunter
DIMENZIJA
7,58 MB
IME DATOTEKE
Nevarna z diamanti.pdf
ISBN
7434740241879

OPIS

Še nikoli se nista srečala človeka, za katera bi bilo skoraj neverjetno, da bosta postala zaveznika – ali pa se zaljubila ...Nesramno bogatega vojvodo Castleforda ne zanima brzdanje lastne razuzdanosti. Vdaja se igram na srečo in vlačugam ter nadvse uživa v svojem hedonističnem načinu življenja. Ko volilo v oporoki njegovim številnim zemljiščem pridruži majhno posestvo, kjer domuje skromna cvetličarna, poznana pod imenom Najredkejši cvetovi, Castleford v tem ne vidi nič posebnega. Dokler ne vrže očesa na lastnico cvetličarne.Daphne Joyes je hladno skrivnostna, čudovito lepa in skrajno neusmiljena do človeka Castlefordovega kova. Nikakor se ne želi predati vojvodovemu osvajanju in ga povsem upravičeno želi zadržati čim dlje od svojega eklektičnega gospodinjstva. Ne le da je vsa ta leta nudila zatočišče mladim damam, ki so bile žrtve nesrečnih okoliščin, tudi sama ima svoje skrbno varovane skrivnosti. Ki grozijo, da se bodo razkrile …

- 2016. Število izposoj: 1183 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Diamanti lomijo svetlobo na vse barve mavrice - prozorno, belo, sivo, modro, rumeno, oranžno, rdečo, zeleno, rožnato, rjavo ali črno.

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 286284032: Bojevnik in trmoglavka.

POVEZANE KNJIGE