Letalo brez nje

Letalo brez nje - Michel Bussi | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Bussi
DIMENZIJA
6,61 MB
IME DATOTEKE
Letalo brez nje.pdf
ISBN
7701466561404

OPIS

Svetovno znani, večkrat nagrajeni francoski pisatelj Michel Bussi se s francosko in mednarodno uspešnico Letalo brez nje prvič predstavlja tudi pri nas.Lyse-Rose ali Emilie? Kdo je trimesečna dojenčica, ki je čudežno preživela letalsko nesrečo? Dve družini, ena bogata in druga revna, se na sodišču potegujeta za skrbništvo. Usoda deklice, ki so jo mediji poimenovali Kačja pastirica, je odvisna samo od sodniške odločitve. Preiskovalci sicer iščejo otrokovo identiteto, vendar je njihova naloga v obdobju, ko analiz DNK še niso poznali, izjemno težka.Osemnajst let pozneje zasebni detektiv odkrije resnico, vendar za to plača z življenjem … Za seboj pusti samo zvezek, v katerem so vse podrobnosti njegove preiskave.So naključja v življenju samo igra usode? Ali pa je nekdo že od začetka vodil to igro?Kriminalka vodi bralca na razburljivem potovanju od Pariza do Dieppa, od gore Terrible v gorovju Jura, pa vse do Istanbula v Turčiji, dokler maske končno ne padejo.

EPA. Pilot letala, ki je je zrušilo v kolumbijskem hribovju, pri čemer je umrlo 71 ljudi, je poslal sporočilo, da mu je zmanjkalo goriva.

Usoda deklice, ki so jo mediji poimenovali Kačja pastirica, je odvisna samo od sodniške odločitve. II Letalo brez nje / Michel Bussi Razprodan krimi triler v mehki vezavi. Malo poškodovana ii letalo brez nje m.

POVEZANE KNJIGE