Krompirjevo popotovanje

Krompirjevo popotovanje - Petra Matos | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Matos
DIMENZIJA
11,22 MB
IME DATOTEKE
Krompirjevo popotovanje.pdf
ISBN
9608753484054

OPIS

Pri pripravi hrane je Jan zasledil pogovor med slovenskim in egipčanskim krompirjem, Andrejem in Irfanom. Njuni povsem različni življenjski zgodbi Jana opomnita na pomen lokalno pridelane hrane.

Jan posluša pogovor med krompirjema. Andrej je zrasel na majhni kmetiji v Savinjski dolini.

Učenci so imeli na izbiro dve možnosti. Naredila bom krompirjevo-čokoladno torto, na vrh bom dala krompirjevo-čokoladno kremo, iz katere bi sicer lahko naredila tudi tartufe (ne vem, če bi se temu smelo reči krompirjevo-čokoladni ganaš :)), samo še filo rabim. Pa sem se spomnila, kako fino gresta skupaj pomaranča in čokolada v jaffa cakes. matos: krompirjevo popotovanje mc bratney: a veŠ, koliko te imam rad moss: sneŽni medo novak: jeŽek sneŽek in 112 novak: jeŽek sneŽek in potres novak: jeŽek sneŽek in suŠa novak: jeŽek sneŽek in poŽar podgorŠek: eko ČarovniŠka Šola podgorŠek: kdo pride na obisk? rihtarŠiČ: ko luna praznuje rojstni dan Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Petra Matos je univerzitetna diplomirana geografinja.

POVEZANE KNJIGE