Ko dih postane zrak

Ko dih postane zrak - Paul Kalanithi | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paul Kalanithi
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Ko dih postane zrak.pdf
ISBN
1414966882769

OPIS

Paul Kalanithi je bil star šestintrideset let in tik pred zaključkom desetletnega usposabljanja za nevrokirurga, ko so mu odkrili pljučnega raka. En dan je bil zdravnik, ki je zdravil umirajoče, naslednji dan pacient, ki se bori za življenje. In s tem je, kot bi trenil, izpuhtela tudi prihodnost, na pragu katere sta z ženo stala. Ko dih postane zrak je kronika Kalanithijeve preobrazbe iz naivnega študenta medicine prek uspešnega nevrokirurga do pacienta in mladega očka, ki se sooča z lastno smrtnostjo.Kaj dela življenje vredno pred obličjem smrti? Kaj narediš, ko se prihodnost, nič več lestvica do tvojih ciljev, splošči v stalno sedanjost? Kaj pomeni imeti otroka, skrbeti za novo življenje, medtem ko se drugo poslavlja?Ko dih postane zrak je nepozabno razmišljanje o izzivu soočanja s smrtjo in odnosu med zdravnikom in pacientom izpod peresa stilsko dovršenega avtorja, ki je bil oboje.

En d... Ko dih postane zrak je nepozabno razmišljanje o izzivu soočanja s smrtjo in odnosu med zdravnikom in pacientom izpod peresa stilsko dovršenega avtorja, ki je bil oboje. Knjiga je izšla pri založbi Učila. Ko dih postane zrak book.

Petdeset milijard teh majcenih solzic bi komajda napolnilo čajno skodelico, vendar pa nudijo barvilo, s katerim veter pušča svoje sledi in riše diagrame atmosferskega ... Ko dih postane zrak ; Življenje nad rakom: Program Block Center za celostno zdravljenje raka ; Če nekaj kupite prek povezave na tej strani, bomo morda zaslužili majhno provizijo. Kako to deluje.

POVEZANE KNJIGE