Dvojna igra

Dvojna igra - Anders de la Motte | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anders de la Motte
DIMENZIJA
3,61 MB
IME DATOTEKE
Dvojna igra.pdf
ISBN
2713543032122

OPIS

Izgubil je spomin, a ve, da ima temno skrivnost. Zdaj lahko še življenje, če jo izda napačnemu.Ko se David Sarac po avtomobilski nesreči v Stockholmu prebudi, ve samo to, da je policist, da je naredil nekaj neodpustljivega in da mora zaščititi svojega obveščevalca Janusa.Natalie Aden rekrutirajo, da vohuni za Saracom. In postane njegova zaupnica ... edina oseba, ki ji zaupa in ki mu lahko pomaga, da poveže posamezne namige.Vendar nista edina, ki iščeta Janusa. In drugi so iz obupa pripravljeni narediti marsikaj ... uporabiti okrutne metode ... da bi ga zanesljivo našli prvi ...

Agenta CIE Claire Stenwick (Julia Roberts) in Ray Koval (Clive Owen) želita za korporacijo zavarovati skrivno ... Čeprav je Dvojna igra za leto 2006 nadpovprečna kriminalka, po drugi strani kaže, da se je legendarni Scorsese vendarle izpel in od njega ne moremo več pričakovati filmov, kot sta Ulice zla (1973) in Dobri fantje (1990). Izgubil je spomin, a ve, da ima temno skrivnost. Zdaj lahko še življenje, če jo izda napačnemu.

Potrebujemo vašu ocenu! Hladne vojne je konec in za vladne agente, ki iščejo pravi zaslužek, so multinacionalke pravi naslov. Agenta CIE Claire Stenwick (Julia Roberts) in Ray Koval (Clive Owen) želita za korporacijo zavarovati skrivno ... Čeprav je Dvojna igra za leto 2006 nadpovprečna kriminalka, po drugi strani kaže, da se je legendarni Scorsese vendarle izpel in od njega ne moremo več pričakovati filmov, kot sta Ulice zla (1973) in Dobri fantje (1990). Izgubil je spomin, a ve, da ima temno skrivnost.

POVEZANE KNJIGE