Dvojna igra

Dvojna igra - Anders de la Motte | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anders de la Motte
DIMENZIJA
7,5 MB
IME DATOTEKE
Dvojna igra.pdf
ISBN
9503062607803

OPIS

Izgubil je spomin, a ve, da ima temno skrivnost. Zdaj lahko še življenje, če jo izda napačnemu.Ko se David Sarac po avtomobilski nesreči v Stockholmu prebudi, ve samo to, da je policist, da je naredil nekaj neodpustljivega in da mora zaščititi svojega obveščevalca Janusa.Natalie Aden rekrutirajo, da vohuni za Saracom. In postane njegova zaupnica ... edina oseba, ki ji zaupa in ki mu lahko pomaga, da poveže posamezne namige.Vendar nista edina, ki iščeta Janusa. In drugi so iz obupa pripravljeni narediti marsikaj ... uporabiti okrutne metode ... da bi ga zanesljivo našli prvi ...

1. Potrebujemo vašu ocenu! Hladne vojne je konec in za vladne agente, ki iščejo pravi zaslužek, so multinacionalke pravi naslov.

Za začetek, Dvojna igra je paranoidni triler, film paranoje - film o infiltraciji. Dvojni infiltraciji. dvojna igra Vladavina prava Lizbona, Varšava in Budimpešta: daleč, a blizu Mediji opozorili na morebitno drugačno delovanje portugalske politike za zaprtimi evropskimi vrati.

POVEZANE KNJIGE