Zmenek s smrtjo

Zmenek s smrtjo - Agatha Christie | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
11,86 MB
IME DATOTEKE
Zmenek s smrtjo.pdf
ISBN
1337391173246

OPIS

Na območju veličastnih pečin zgodovinske Petre v Jordaniji umre gospa Boynton. Komaj opazno znamenje vboda na njenem zapestju je edini znak, po katerem bi lahko sklepali, da jo je nekdo lahko hladnokrvno ubil. Hercule Poirot ima na voljo nič več kot štiriindvajset ur, da razreši ta nenavaden in skrivnosten primer, čeprav mu gospa Boynton tudi po tem, ko jo je prvič srečal, nikoli ni bila niti najmanj pri srcu. Še posebej ne po besedah, ki jih je nekaj dni pred tem po naključju slišal v Jeruzalemu: “Ali res ne vidite, da mora gospa umreti?” …Roman je bil prvič prirejen za film leta 1988, s Petrom Ustinovim v vlogi Poirota, dvajset let pozneje pa se je za televizijsko ekranizacijo romana v tej vlogi izkazal David Suchet.Agatha Christie (1890– 1976) upravičeno nosi naziv najbolj brane avtorice detektivskih romanov na svetu; mojstrski zapleti v skoraj sto romanih so privlačni in vabljivi za vse ljubitelje dobre kriminalke, tudi zato, ker so upodobljeni v številnih filmskih in televizijskih priredbah.

Dogaja se na Bližnjem vzhodu, kjer Poirot iz svoje sobe v Jeruzalemu sliši stavek, ki sproži zaplet romana: »Saj razumeš, kajne, da mora umreti?« Ko kasneje na območju veličastnih pečin jordanske Petre umre gospa Boynton, ki Poirotu ... Zmenek s smrtjo (Appointment with Death) knjiga avtorja/ice Agatha Christie. Dobiš jo na Book Depository.

Prevod: Irena Matović Zbirka: e-Krimi Žanr: kriminalni roman Narodnost: angleška književnost Na območju veličastnih pečin zgodovinske Petre v Jordaniji umre gospa Boynton. Zmenek s smrtjo Agatha Christie Na območju veličastnih pečin zgodovinske Petre v Jordaniji umre gospa Boynton. Komaj opazno znamenje vboda na njenem zapestju je edini znak, po katerem bi lahko sklepali, da jo je nekdo lahko hladnokrvno ubil. Zmenek s smrtjo.

POVEZANE KNJIGE