Pariz – Brest

Pariz – Brest - Tanguy Viel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanguy Viel
DIMENZIJA
12,30 MB
IME DATOTEKE
Pariz – Brest.pdf
ISBN
4554483424366

OPIS

Bizarna zgodba o potovanju med provinco in prestolnico in nazaj se kar naprej ukvarja – ob tem, da v prvi osebi slikovito popisuje avtorjevo družino – tudi sama s seboj in se, polna slogovnih ekstravaganc in odmikov v dolga podredja, marsikdaj lovi za rep. Kako tudi ne: Pariz– Brest– Pariz je (bila) znamenita kolesarska dirka z začetka prejšnjega stoletja, takopa je ime tudi kolačku, ki naj bi imel obliko kolesa …Tanguy Viel (1973, Brest) je pri pariški založbi Les Éditions de Minuit, kamor avtor gledena svoj način pisanja tudi sodi, izdal vrsto romanov. Pariz– Brest (2009) je obveljal za njegovonajboljše delo.

Izšel je leta 2009 pri pariški založbi Les Éditions de Minuit, kamor avtor glede na svoj način pisanja tudi sodi: bizarna zgodba o potovanju med provinco in prestolnico in nazaj se kar naprej ukvarja tudi sama s seboj in se, polna slogovnih ekstravaganc in odmikov v dolga podredja, marsikdaj lovi za rep. Kako tudi ne ... Traveling by bus from Brest to Paris The shortest travel distance between Brest (FR) and Paris (FR) is 591 km.The fastest bus which departs at 20:50 has a travel time of 09:30h.The longest travel time on the route is 09:30h.Specific information about each route can be found by clicking the route in the search results.

Pariz - Brest. Ljubljana, Cankarjeva založba, 2016.

POVEZANE KNJIGE