Ognjeviti bobnar

Ognjeviti bobnar - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Ognjeviti bobnar.pdf
ISBN
3746577400524

OPIS

Mal Ericson, bobnar v svetovno znani rokovski skupini Stage Dive, mora takoj poskrbeti za svojo javno podobo, vsaj za nekaj časa. Verjetno bi zadostovalo, če bi imel ob strani prijetno dekle. Ni načrtoval, da bi začasna ureditev lahko postala trajna, vendar tudi ni računal, da bo našel pravo dekle zase.Anne Rollins si ni nikoli mislila, da bo kdaj spoznala rokovskega boga, ki jo je vsa najstniška leta gledal s posterjev v njeni sobi – sploh pa ne v takšnih okoliščinah. Anne se je znašla v hudih finančnih težavah. A to, da je dobila plačilo, ker je igrala dekle divjega, strastnega in privlačnega bobnarja, se ne more dobro končati. Ali pač?Kylie Scott se vrača s težko pričakovanim nadaljevanjem mednarodne prodajne uspešnice Strastni kitarist.

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Brezplačna revija o dobrih knjigah. Številka 123-124, julij-avgust 2016. Kylie Scott : OGNJEVITI BOBNAR (Učila International) Mal Ericson, bobnar v svetovno znani rokovski skupini Stage Dive, mora takoj poskrbeti za svojo javno podobo, vsaj za nekaj časa.

termometer Avtor: Metka Prezelj Kdor se pogosto zapelje nad Izolo, je ob bencinski črpalki gotovo že videl energičnega bobnarja z oranžnimi bobni. ... Serija: Dive Bar, 3.knjiga Zvrst: S 2 * * * ½ 19 vote The post Gradbeništvo appeared first on Gradbeništvo Bobnar.

POVEZANE KNJIGE