Krasni novi svet

Krasni novi svet - Aldous Huxley | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aldous Huxley
DIMENZIJA
9,68 MB
IME DATOTEKE
Krasni novi svet.pdf
ISBN
6502496610137

OPIS

Tu se zbirajo, izmenjujejo, pretresajo in udejanjajo zamisli za izboljšanje našega skupnega življenja. Z namenom, da v obdobju po trenutni globalni zdravstveni, politični, ekonomski, in socialni krizi oblikujemo družbo, ki bo. Domen Pavlič v komentarju Krasni novi svet piše o visokih vrednostih borznih indeksov, ki v zadnjem času presegajo pričakovanja.Finančni analitiki razlagajo, da so vlagatelji racionalni in pričakujejo okrevanje gospodarstva.

Tudi Krasni novi svet je nastal kot kritika utopičnega razmišljanja, izraženega predvsem v Wellsovi knjigi Ljudje ... Krasni novi svet na odru ali ko umetna inteligenca zasužnji današnji civilizirani svet. Radio Slovenija 3, Svet kulture, 1.

POVEZANE KNJIGE