Dva milijona smo jih pospravili

Dva milijona smo jih pospravili - Johannes Sachslehner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johannes Sachslehner
DIMENZIJA
4,82 MB
IME DATOTEKE
Dva milijona smo jih pospravili.pdf
ISBN
4567821771455

OPIS

Odmevna knjiga o Odilu Globočniku, SS-ovcu slovenskih korenin, ki je bil med drugo svetovno vojno odgovoren za milijone življenj. Življenje in osebnost snovalca, graditelja in vodje številnih taborišč smrti, izumitelja plinskih celic.V monografiji uglednega dunajskega zgodovinarja, z dejstvi, prvič dostopnimi Slovencem, preberite, kako se je že kot mladi idealist zapisal nacizmu in nato postal eden najhujših rabljev v Tretjem rajhu. Na Poljskem je bil odgovoren za več kot 1.500.000 žrtev v taboriščih, kot vodja tržaške Rižarne pa je imel na vesti na tisoče življenj – tudi številnih Slovencev.

Življenje in smrt Odila Globočnika, Hitlerjevega menedžerja smrti, fanatičnega izvrševalca »končne rešitve judovskega vprašanja«, ki je bil čisti produkt tržaško-koroškega bazena. Naslovnica knjige, ki je izšla pri Cankarjevi založbi Looking for Dva milijona smo jih pospravili : Odilo Globočnik - Hitlerjev menedžer smrti? Read Dva milijona smo jih pospravili : Odilo Globočnik - Hitlerjev menedžer smrti from Emka.si here.

Založba Cankarjeva založba. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe ... 301 Moved Permanently.

POVEZANE KNJIGE