Detektivka Zofija v šoli

Detektivka Zofija v šoli - Tatjana Kokalj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tatjana Kokalj
DIMENZIJA
3,72 MB
IME DATOTEKE
Detektivka Zofija v šoli.pdf
ISBN
2755599146982

OPIS

Detektivka Zofija v knjižnici je četrto nadaljevanje v seriji zgodb o Zofiji. V novi knjigi izjemno priljubljene mladinske pisateljice Tatjane Kokalj je zbranih deset krajših zgodb.Zofijo v tej knjigi spremljamo v šolskih klopeh. Niti predstavljati si ne morete, kakšne zgodbe se lahko dogajajo v šoli. Včasih so tudi zelo neprijetne.

V novi knjigi izjemno priljubljene mladinske pisateljice Tatjane Kokalj je zbranih deset krajših zgodb. Zofijo v tej knjigi spremljamo v šolskih klopeh.

Letos mineva natanko 60 let od prvega tekmovanja za Prežihovo bralno značko, saj so jo prvič razglasili na področju štirih koroških občin v jeseni leta 1960, prve Prežihove bralne značke pa so podelili maja 1961 na Prevaljah. Detektivka Zofija na taboru. - 2014.

POVEZANE KNJIGE