Avtomobilski bluz

Avtomobilski bluz - Uroš Zupan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Zupan
DIMENZIJA
5,77 MB
IME DATOTEKE
Avtomobilski bluz.pdf
ISBN
1729013603328

OPIS

Trgovska veriga Lidl bo v Nemčiji poskusila s prodajo avtomobilov po diskontnih cenah. V letu 2016 so v rekordnem času prodali Fiat 500, zdaj pa bodo nemškim ... Avtomobilski bluz (eknjiga) ISBN 13 9789612822446.

Knjiga se konča z znanim citatom ameriškega pevca Apexa Twina, ki pravi: "Nikoli nisem bral poezije, a prepričan sem, da bi mi bila všeč, če bi jo bral." Na domačih tleh pa je Cankarjeva založba izdala njegovo novo zbirko Avtomobilski bluz, ki združuje Zupanovo preteklo, vendar prepesnjeno poezijo, nove pesmi in boleče iskren esej Ars Poetica, nekakšen ključ za odpiranje pesniške konzerve. Čeprav Zupanova pesniška govorica postaja vse bolj občutljiva, umirjena, tudi zgoščena ... Čas zadnje spremembe strani: 00:49, 10.

POVEZANE KNJIGE