Avtomobilski bluz

Avtomobilski bluz - Uroš Zupan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Zupan
DIMENZIJA
9,22 MB
IME DATOTEKE
Avtomobilski bluz.pdf
ISBN
4699942192104

OPIS

julija - Pri Cankarjevi založbi je izšlo osem novosti: Kam bi dala takle dan Metke Lampret, Zakaj potujete v take dežele? Agate Tomažič, Avtomobilski bluz Uroša Zupana, Pesmi iz iger Williama Shakespeara v prevodu in soavtorstvu Marjana Strojana ter prevodi knjig Pariz-Brest, Heloiza, Postaja Tajga in Temni paradiž. Avtomobilski Sprejemniki In Predvajalniki. Izjemen zvok in video ter brezžične funkcije in številni predstavnostni formati.

Osrednji avtor sodobne slovenske poezije je v novi pesniški zbirki prepoznaven po svojem gibkem slogu, temah stalnicah in razpoloženjih, ki segajo v različne registre melanholije. Prepoznaven je tudi po posamičnih motivih, ki so v novi zbirki dobili kronološka nadaljevanja. Uroš Zupan, Avtomobilski bluz, Cankarjeva založba, Ljubljana, 2016.

POVEZANE KNJIGE