Angry Birds stripi

Angry Birds stripi - Giorgio Cavazzano, Cesar Pelaez Ferioli | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giorgio Cavazzano, Cesar Pelaez Ferioli
DIMENZIJA
6,20 MB
IME DATOTEKE
Angry Birds stripi.pdf
ISBN
7129729113480

OPIS

Perje frči na vse strani! O tem, da so jezni ptiči popolnoma obnoreli svet, ni nobenega dvoma. S fračo ste jih izstreljevali na svojih mobilnih napravah, umirali od smeha ob gledanju animirane risanke, zdaj pa je prisel čas za pravo knjižno zabavo.Razmišljajte po pujsje in se pripravite na največji lov za ptičjimi jajci. Prihaja najzabavnejši in najboljši strip vseh časov - Angry Birds. Naj se OPERACIJA OMLETA pricne!

maja na voljo v stripu, od 12. 5. Angry Birds - Operacija omleta O tem, da so jezni ptiči popolnoma obnoreli svet, ni nobenega dvoma.

D&D Beyond Prihaja najzabavnejši in najboljši strip vseh časov - Angry Birds. Naj se OPERACIJA OMLETA pricne! Trda vezava, 21,5 x 28,5 cm, 48 strani.

POVEZANE KNJIGE