Zverinice, pozdravljene

Zverinice, pozdravljene Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,81 MB
IME DATOTEKE
Zverinice, pozdravljene.pdf
ISBN
3832148078965

OPIS

Etnolog dr. Milko Matičetov je življenje posvetil zbiranju in raziskovanju slovenskega ljudskega izročila. Še posebej veliko ga je našel in zbral pri pravljičarkah in pravljičarjih v Reziji. Dragocena zbirka rezijanskih pravljic Zverinice iz Rezije je prvič izšla leta 1973 s podobami Ančke Gošnik Godec.Anja Štefan, pesnica, pisateljica in pravljičarka, je iz knjige izbrala sedem najlepših, ki jih zdaj lahko preberemo tudi v slikanici.Sočno govorico in slogovno izbrušenost rezijanskih mojstric in mojstrov pripovedovanja je s svojimi humornimi ilustracijami obogatil Zvonko Čoh.

19,95 €. Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla.

Matičetov) Otroci se bodo zabavali ob slikovitem pripovedovanju pravljičarja Bojana. Po pravljici bomo otroke povabili v ustvarjalno sobo, kjer bodo lahko risali in barvali na temo pravljice.

POVEZANE KNJIGE