Zverinice, pozdravljene

Zverinice, pozdravljene Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,36 MB
IME DATOTEKE
Zverinice, pozdravljene.pdf
ISBN
3310231979127

OPIS

Etnolog dr. Milko Matičetov je življenje posvetil zbiranju in raziskovanju slovenskega ljudskega izročila. Še posebej veliko ga je našel in zbral pri pravljičarkah in pravljičarjih v Reziji. Dragocena zbirka rezijanskih pravljic Zverinice iz Rezije je prvič izšla leta 1973 s podobami Ančke Gošnik Godec.Anja Štefan, pesnica, pisateljica in pravljičarka, je iz knjige izbrala sedem najlepših, ki jih zdaj lahko preberemo tudi v slikanici.Sočno govorico in slogovno izbrušenost rezijanskih mojstric in mojstrov pripovedovanja je s svojimi humornimi ilustracijami obogatil Zvonko Čoh.

V vsakem bitju, v vsakem predmetu, stvari in pojavu vidi dušo. Tako, smo sli iskat in je temp. 2-8 stopinj C tako da smo dali v eno plastično posodo gel (prej lepo ohlajen).

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Zverinice, pozdravljene! Zvrst: zbirke pravljic; Jezik: slovenski; Ciljna skupina: otroci; Leto izida: 2016; Založba: Mladinska knjiga, Ljubljana; Fizični opis: 47 str., 27 cm; Tema: Zlate hruške Pozdravljene, moja bo letos stara že 4 leta in do zdaj ni bilo nobenih zdravstvenih težav, česar sem resnično vesela. Sem se pa odločila, da bi dihurja peljala na en splošen pregled k veterinarju - preventivno.

POVEZANE KNJIGE