Zgaga

Zgaga - Rebecca Paley, Leah Remini | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rebecca Paley, Leah Remini
DIMENZIJA
11,21 MB
IME DATOTEKE
Zgaga.pdf
ISBN
1008624586581

OPIS

Na prvem mestu lestvice New York TimesaNisem prva, ki se je scientološkemu gibanju uprla in ga zapustila. Že številni so podvomili o veri, ki prerada obsoja in kaže s prstom na svoje privržence, ki jih kar naprej molze, da darujejo prihranke in še več, zatem pa jih nažene, čeprav so v scientologijo predano verjeli. Prav tej scientološki cerkvi bi rada povedala naslednje: knjigo sem napisala, ker čutim, da je moja dolžnost razkriti krivice in hinavščino, ki so jih utrpeli tisti, ki so odšli pred mano. Tisti, ki ste jim z ustrahovanjem zavezali jezike. Ta knjiga je tudi moj osebni upor proti nestrpnosti, ki sem ji bila priča, s katero sem živela in pri njej predolgo sodelovala.Leah Remini, znana ameriška igralka, je pripadala razvpiti scientološki cerkvi, ki ima slavne privržence, kot sta Tom Cruise in John Travolta. Brez dlake na jeziku in z veliko humorja opisuje svojo pot do uspeha, vzpone in padce ter čudaštva, ki jih je v cerkvi doživela kot njena članica in odpadnica, saj je scientologijo zapustila leta 2013. Navdušila vas bo s svojo izjemno življenjsko zgodbo in odstrla pogled v hollywoodsko zakulisje, pri tem pa predvsem zelo zelo zabavala.

Seveda je zgaga v nosečnosti samo prehodna. Sama zgaga in GERB sta po njegovem zelo redko povezana z viškom kisline. To trditev, podobno kot mnogi drugi zdravniki ali terapevti, dokazuje s tem, da dodajanje kisline ljudem z zgago in GERB dejansko pozdravi situacijo! Zgaga in Šurc sta člana istega poklicnega ceha, vendar med rednim delovnim časom uporabljata različne tehnološke pripomočke.

Med nosečnostjo postane spodnja zapiralna požiralna mišica ohlapnejša, kar povzroča, da se želodčna vsebina deloma vrača v požiralnik. Zgago povzroča tudi pritisk vedno večje maternice na želodec.

POVEZANE KNJIGE