Ubežnik iz Laptopa

Ubežnik iz Laptopa - Branko Lučić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Branko Lučić
DIMENZIJA
8,24 MB
IME DATOTEKE
Ubežnik iz Laptopa.pdf
ISBN
9595283457720

OPIS

Sodobni bralec potrebuje Branka Lučića, da naši bivanjski samoumevnosti vtisne pečat absurda. Skozi to prizmo lahko beremo njegovo najnovejše delo Ubežnik iz Laptopa. Pred nami je štiriindvajset kratkih zgodb z značilnim avtorjevim izražanjem: nepredvidljivim, linearno-nelinearnim, hudomušnim, grotesknim ...Zgodbe je treba brati počasi. Avtor nas skozi prigode, basni in groteske vodi v maniri klasičnega pripovedovalca, postopoma razgrinja bogato tapiserijo banalnosti in neverjetnosti svojih junakov, a na koncu ne moreš ostati hladen. Ujameš se v prebrano kot v pajčevino, ki jo vlečeš za seboj. Zgodbe so končne, a še zdaleč niso zaključene. Pot je nakazana - iskanje odgovorov na vprašanja, ki zaposlujejo pisatelja (resnica, fikcija, znanost, birokracija, absurd, smrt, srečna naključja) se nadaljuje, a bralec si lahko pri tem utira povsem svojo pot. Kratke prigode/štorije preveva diskreten humor s pridihom ironije in primesjo grotesknosti, z ostrim cinizmom pa so prikazane neskončna »kreativnost« in akrobatske veščine birokracije in pravnega sistema.In vendar je neka nit, ki se prepleta skozi vse prigode in povezuje človeške in živalske junake: srčnost in mehkoba pripovedovalca. Na koncu je potrebno poudariti, da ubežniki iz Laptopa niso zanesljivi razlagalci resničnosti, zato so njihova pričevanja verjetna tudi takrat, ko so neverjetna.

Laptopi najviše od svega vole dotok svježeg zraka i okruženje u kojemu nema previše prašine. Razbijeni ekrani laptopa se mogu videti na slici iznad. Jer imali smo prilika da vidimo kako je klijentima menjan ekran a da nije bilo razbijen.

Puljčan Branko Lučič, rojen 1954, od ... Pogledajte više i učinite više sa ekranom visoke razlučivosti, bez granica na ultra kompaktnom Spectre x360. Možeš napajajte se radom i igrom s dugim vijekom trajanja baterije. Laptop OMEN 15-dc1063nm 7SG42EA Gaming Intel i5 9300H od 2.4 do 4.1GHz, 15,6" FHD IPS anti-glare ultraslim WLED (1920 x 1080) 60Hz Narrow Border, 45% NTSC, 250 nits, nVidia RTX2060 6GB GDDR5, 8GB DDR4-2666 SDRAM, 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD, web camera, tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem, be Laptopi Filtriranje.

POVEZANE KNJIGE