Ubežnik iz Laptopa

Ubežnik iz Laptopa - Branko Lučić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Branko Lučić
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Ubežnik iz Laptopa.pdf
ISBN
6477303001921

OPIS

Sodobni bralec potrebuje Branka Lučića, da naši bivanjski samoumevnosti vtisne pečat absurda. Skozi to prizmo lahko beremo njegovo najnovejše delo Ubežnik iz Laptopa. Pred nami je štiriindvajset kratkih zgodb z značilnim avtorjevim izražanjem: nepredvidljivim, linearno-nelinearnim, hudomušnim, grotesknim ...Zgodbe je treba brati počasi. Avtor nas skozi prigode, basni in groteske vodi v maniri klasičnega pripovedovalca, postopoma razgrinja bogato tapiserijo banalnosti in neverjetnosti svojih junakov, a na koncu ne moreš ostati hladen. Ujameš se v prebrano kot v pajčevino, ki jo vlečeš za seboj. Zgodbe so končne, a še zdaleč niso zaključene. Pot je nakazana - iskanje odgovorov na vprašanja, ki zaposlujejo pisatelja (resnica, fikcija, znanost, birokracija, absurd, smrt, srečna naključja) se nadaljuje, a bralec si lahko pri tem utira povsem svojo pot. Kratke prigode/štorije preveva diskreten humor s pridihom ironije in primesjo grotesknosti, z ostrim cinizmom pa so prikazane neskončna »kreativnost« in akrobatske veščine birokracije in pravnega sistema.In vendar je neka nit, ki se prepleta skozi vse prigode in povezuje človeške in živalske junake: srčnost in mehkoba pripovedovalca. Na koncu je potrebno poudariti, da ubežniki iz Laptopa niso zanesljivi razlagalci resničnosti, zato so njihova pričevanja verjetna tudi takrat, ko so neverjetna.

Oni su plaćali punu cenu ekrana, a kvar je bilo inverter lampi, ili pokvarena lampa u ekranu laptopa. Ove kvarove naš servis računara uspešno rešava, po ceni dosta manjoj od zamene celog ekrana. Uz mobitel odaberi i tarifu koja najbolje odgovara tvojim potrebama.

Možeš napajajte se radom i igrom s dugim vijekom trajanja baterije. Laptop OMEN 15-dc1063nm 7SG42EA Gaming Intel i5 9300H od 2.4 do 4.1GHz, 15,6" FHD IPS anti-glare ultraslim WLED (1920 x 1080) 60Hz Narrow Border, 45% NTSC, 250 nits, nVidia RTX2060 6GB GDDR5, 8GB DDR4-2666 SDRAM, 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD, web camera, tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem, be Laptopi Filtriranje. Mreža Lista.

POVEZANE KNJIGE