Ta svet je lahko boljši

Ta svet je lahko boljši - Janis Varufakis | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janis Varufakis
DIMENZIJA
8,17 MB
IME DATOTEKE
Ta svet je lahko boljši.pdf
ISBN
2458895869787

OPIS

»Vse se vrti okrog denarja!« je pogosta fraza, v kateri je žal veliko resnice. Zato bi morali vsi poznati osnove delovanja gospodarstva in ekonomije, sicer bomo – ujeti v mrežo nevednosti – lahek plen pohlepnemu kapitalu.Janis Varufakis (1961), profesor ekonomije, razvpiti nekajmesečni grški finančni minister, ki je glasoval proti varčevalnim ukrepom in februarja 2016 ustanovil vseevropsko demokratično gibanje, se je s to knjigo lotil podviga, kako osnove gospodarstva razumljivo in zabavno pojasniti svoji najstniški hčeri in njenim vrstnikom.Zato bo ta knjiga dobrodošla in poučna za vse, ki jih zanima:- Kaj je denar in zakaj potrebuje demokracijo?- Kako se rojevajo finančne krize?- Zakaj v današnjem svetu vladata krivica in neenakost?- Kako ukrepati, da bi svet obrnili na bolje?

k.d., Pod lipami 1, 1218 Komenda (v nadaljevanju Lidl Slovenija). Preko spletne strani www.boljsi-svet.si lahko pravne osebe zaprosijo za donatorska ali sponzorstva sredstva za svoj družbeno odgovoren projekt. Ves ta teden smo se imeli priložnost spraševati, v kolikšni meri smo lahko boljši ljudje.

Komentarji(0) Obrazec za komentiranje. Kako narediti svet boljši. Informacije o avtorju X Gre za "wiki", kar pomeni, da veliko naših člankov piše več avtorjev.

POVEZANE KNJIGE