Pripoveduj jim o bitkah, krajih in slonih

Pripoveduj jim o bitkah, krajih in slonih - Mathias Enard | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mathias Enard
DIMENZIJA
9,70 MB
IME DATOTEKE
Pripoveduj jim o bitkah, krajih in slonih.pdf
ISBN
2404542793726

OPIS

"Noč se ne dotika dneva. V njem zgori. Ob zarji gre na grmado. In z njo njeni ljudje, pijanci, pesniki, ljubimci. Smo ljudstvo zavrženih, obsojenih na smrt. Ne poznam te. Poznam tvojega turškega prijatelja; on je naš. Polagoma izginja s sveta, senca in njena čudesa ga požirajo; bratje smo. Ne vem, katera bolečina ali kateri užitek ga je prignal k nam, k zvezdnemu prahu, morda opij, morda vino, morda ljubezen; morda pa kakšna nedognana rana v duši, dobro skrita v kotičkih spomina." Izpod peresa avtorja, nagrajenega s prestižno francosko nagrado Goncourt

S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ... Opis. Roman Pripoveduj jim o bitkah, kraljih in slonih je umetnikova beležnica, dnevnik, škatla za pisma in tihi pripovedovalec o možnem potovanju renesančnega genija Michelangela v mesto carjev in sultanov, Istanbul.Je pripoved o vzajemnem oplajanju in prepletanju navdiha, kultur in življenjskih usod.

Toda v resnici, v ozadju, pišete o ljubezni. Vsi romani so o ljubezni.

POVEZANE KNJIGE