Pot samoodvisnosti

Pot samoodvisnosti - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
12,63 MB
IME DATOTEKE
Pot samoodvisnosti.pdf
ISBN
4292687528991

OPIS

Nova knjiga priljubljenega terapevta in pripovedovalca zdravilnih zgodbNeodvisnost pomeni, da nisi odvisen od nikogar. Prav vsi tako ali drugače potrebujemo druge. In če neodvisnost ni mogoča, če je odvisnost nezaželena, ker ne ponuja možnosti za razvoj, če je soodvisnost nezdrava … kaj potem?Jorge Bucay, gestalt terapevt in pripovedovalec zdravilnih zgodb, je skoval besedo samoodvisnost. V knjigi Pot samoodvisnosti, prvi v zbirki Kažipoti, nas popelje po labirintih naših notranjih poti. Pot samoodvisnosti nas bo privedla k samoizpolnitvi, uspehu, sreči … In k sprejetju odgovornosti za svoje življenje. K srečanju s samim sabo.Argentinec Jorge Bucay (1949) je z obiskom in pogovori po Sloveniji očaral tudi naše bralce, ki so se lahko na lastne oči in ušesa prepričali, da je pisatelj in psihoterapevt zelo poseben in prisrčen mož, ki poskuša živeti tako, kakor svetuje v knjigah in predavanjih. Danes živi v odmaknjeni obmorski vasici v Španiji, kjer denar ne pomeni veliko. Odpovedal se je televiziji in svoj čas posveča branju, pisanju, predavanjem ter družini in prijateljem.

št. 9/2021 z dne 21. Pot do samostojnosti Prešernov rokopis Zdravljice (1844) 25.

Odvisen je tisti, ki se obeša na drugega, ki živi, kot bi obvisel v zraku, brez temeljev, kot bi mu zmanjkalo moči za previsno steno in z nogami nemočno binglja po zraku; zataknjen tam brez razrešitve ne more ne naprej ne nazaj. Spoštovani uporabniki! Od ponedeljka, 25. 1.

POVEZANE KNJIGE