Polh

Polh - Ivan Esenko, Ana Marija Toman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko, Ana Marija Toman
DIMENZIJA
11,54 MB
IME DATOTEKE
Polh.pdf
ISBN
7861897315266

OPIS

Zbirko Me poznaš? je zasnoval Ivan Esenko in v njej predstavlja živali in njihova življenjska okolja. Mladi bralci lahko v njej na lahkoten način spoznajo življenjske navade živali; kako se prehranjujejo, koga se bojijo in kdo se jih boji, kako starši skrbijo za mladiče ter na koncu kako preživijo zimo.Besedilo v rimah je napisala Ana Marija Toman, ilustracije je narisala Alenka Vuk Trotovšek.Predstavitev se zaključi s fotografijo živali in kratkim sestavkom Ivana Esenka. Sledijo še vprašanja ob katerih otrok lahko preveri svoje znanje.

Nejc je tukaj ubral krajšo pot in jo kar poklical po telefonu: »Veverica, bi vzela polha v svoj dom?« Odgovora nismo izvedeli, kajti treba je bilo naprej, plezati v ... The Human Protein Atlas project is funded by the Knut & Alice Wallenberg Foundation. Odrasel polh lahko tehta do 250 g. Življenje.

Je ponočnjak in izvrsten plezalec, ki se na tleh ne počuti dobro. Dan prespi v kraškem podzemlju, drevesnem duplu ali ptičji valilnici.

POVEZANE KNJIGE