Polh

Polh - Ivan Esenko, Ana Marija Toman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko, Ana Marija Toman
DIMENZIJA
5,13 MB
IME DATOTEKE
Polh.pdf
ISBN
3909259556407

OPIS

Zbirko Me poznaš? je zasnoval Ivan Esenko in v njej predstavlja živali in njihova življenjska okolja. Mladi bralci lahko v njej na lahkoten način spoznajo življenjske navade živali; kako se prehranjujejo, koga se bojijo in kdo se jih boji, kako starši skrbijo za mladiče ter na koncu kako preživijo zimo.Besedilo v rimah je napisala Ana Marija Toman, ilustracije je narisala Alenka Vuk Trotovšek.Predstavitev se zaključi s fotografijo živali in kratkim sestavkom Ivana Esenka. Sledijo še vprašanja ob katerih otrok lahko preveri svoje znanje.

Explore your options with Port of Leith Housing Association. Advice and support Look up the Slovenian to English translation of polh in the PONS online dictionary.

Prepoznamo ga po njegovih velikih očeh, ki so obrobljene s črnim kolobarjem. Ima enakomerno košat rep, ki pa je nekoliko sploščen.

POVEZANE KNJIGE