Pivo

Pivo - Andrej Colarič, Davor Mišmaš | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Colarič, Davor Mišmaš
DIMENZIJA
6,54 MB
IME DATOTEKE
Pivo.pdf
ISBN
9968458387574

OPIS

Pivo postaja pijača, ki jo doživljamo podobno kot vino. Avtorja nas navdušita za poglobljeno spoznavanje te pijače, okušanje, kombiniranje s hrano, kuhanje s pivo,.. Tiste bolj zagnane pa tudi za pripravo lastnega domačega piva. Popljeta nas skozi poglavja: Zgodovina piva, Vpliv piva na naše počutje, Pivo in naša zaznava, Shranjevanje in točenje piva, Pivo in kozarci, Ravnotežje in harmonija v pivu, Stili piva, Sestavine za pivo, Domače pivovarstvo, Kombiniranje piva in hrane, Kuhanje s pivom, Pivovarne v Sloveniji.

Quick View. Akcija Pivski Sladkor DEKSTROZA 1Kg - Vse Za Pivo.

Za domače pivo je kar nNekaj razlogov - ker je doma narejeno pivo brez kemičnih dodatkov, - naenkrat lahko zvarimo več litrov piva, - ves postopek nadzorujemo sami - možnost varjenja več kot 100 različnih stilov in okusov; - kvaliteta in cena tako zvarjenega piva sta presenetljivi; - rok ... Oglejte si široko ponudbo svetlega piva različnih blagovnih znamk na enem mestu. V spletni trgovini SPAR Online naorčite dostavo na dom. Stil: Double NEIPA - double New England IPA Alk.

POVEZANE KNJIGE