Mojca Pokrajculja

Mojca Pokrajculja Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,72 MB
IME DATOTEKE
Mojca Pokrajculja.pdf
ISBN
2302576545376

OPIS

Ponatis prikupne ljudske pripovedke o Mojci Pokrajculji, ki je med pometanjem hiške našla krajcar in si zanj kupi piskrček. Zvečer je zlezla vanj in zaspala. Ker je bil zunaj mraz in je pihala burja, je na vrata piskrčka potrkalo veliko živali. Prav vsem je ponudila zavetje. Preden pa je živali spustila k sebi, ji je moral vsak zagotoviti, da zna delati nekaj koristnega.Knjigi je dodan CD, na katerem so znano pravljico interpretirali znani slovenski igralci, kot so Polona Vetrih, Polde Bibič, Janez Hočevar in drugi.

Nimam hiške, kakor miške, da bi v nji škrabljala, nimam vreče, da bi sreče, vanjo si nabrala. Moja hiška, hrastova šiška, luknjica pri luknjici, moja sreča, strgana vreča, dobre volje me drži. Mojca Pokraculja Nisem pticka, kot sinička,da bi gnezdo spletala,rajši hiško, tesno šiško,vsak dan bi pometala.

Deli: Količina-1 + 19,99 € Predviden rok dobave: 2 - 4 dni V trgovinah blizu vas: ... Igralnica Mojca Pokrajculja zaposluje. Če te veseli delo z otroki in si v popoldanskem času razpoložljiv/a za delo, te vabimo h prijavi na delo.

POVEZANE KNJIGE