Velika pustolovščina Svetost

Velika pustolovščina Svetost - Pius E. Sammut | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pius E. Sammut
DIMENZIJA
11,54 MB
IME DATOTEKE
Velika pustolovščina Svetost.pdf
ISBN
7522080346545

OPIS

Povzetek: V zbirki Zgodbe iz duhovnih oaz so zbrani izreki modrecev, pričevanja in anekdote, ki nam prinašajo spodbudo na življenjski poti ali oporo pri vsakodnevnih izzivih. Nekatere zgodbe govorijo o nas samih in nam pomagajo, da znamo videti smisel v našem življenju in delovanju.»Svetost je predvsem odnos. Intimen, strasten in trajen odnos z možem, ki mu je ime Jezus Kristus. Ko so blaženo karmeličanko Elizabeto od Svete Trojice vprašali, kako si predstavlja svetost, je preprosto odgovorila: ‘Svetost je zaljubljenost.’ Vedela je, da znotraj nas živi Kralj; kjer pa je kralj, tam je tudi kraljestvo! Zato je stalno ponavljala: ‘Našla sem nebesa na zemlji!’«

132. SHIRER, Priscilla Evans Odločitev za ženske : [priročnik za osebno rast in delo v zakonskih skupinah] / Priscilla Shirer ; [prevod Leon Jagodic]. Artikel Poiščite pravo mero dajanja in sprejemanjaVabimo vas na pustolovščino osebne preobrazbe kateri vam zaradi strahu sramu negotovosti ne bo treba sabotirati lastnega življenja Začnite s prvim poglavjem Sreča skozi duševno zdravje ki govori o negovanju samozavesti čustvenem polnjenju ter mejah v medosebnih odnosih dejavnem življenju Avtorica tudi ljubezni tem kako jo prepoznamo ... Velika pustolovščina Svetost / Pius E.

; 20 cm. - (Zbirka Zgodbe iz duhovnih oaz ; 3) Izbor iz: Giant surrounded by monkeys.

POVEZANE KNJIGE