Tiramisu

Tiramisu - Stéphanie Bulteau | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stéphanie Bulteau
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Tiramisu.pdf
ISBN
5397969267497

OPIS

30 receptov za posladke, v katerih se kremasti italijanski maskarpone poveže z okusi medu, začimb, čokolade, kostanjeve kreme, pekanov, ruma, čaja ali pa vafljev, in že so tu sladice, ki se jim ni mogoče upreti. Za vse priložnosti, vse okuse, vsa poželenja!

Tudi sama sem poskusila narediti tiramisu po različnih receptih in ga tudi poskusiti pri prijateljih, toda odkar sem naredila tega, smo vsi navdušeni in več ne brskam naprej, saj je ta res najboljši tiramisu! Zares se topi v ustih, saj je kremast, sočen in preprosto božanski. Tiramisu je izjemna klasika, ki ekspresno poživi dan, pa ne le zaradi kofeta v njemu. Njegova slaba lastnost pa je, da ga lahko postrežeš le v kozarcu ali pa na krožniku v obliki ubogega brezobličnega zdriza.

Tiramisu je sladica, ki je hitro pripravljena. Edino, kar tiramisu resnično potrebuje, je čas, ki ga bo imel na voljo za strjevanje in prepletanje okusov. Deselect All.

POVEZANE KNJIGE