Neopevani junak

Neopevani junak - Suzanne Brockmann | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzanne Brockmann
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Neopevani junak.pdf
ISBN
9239075828508

OPIS

Včasih je ljubezen največja zmaga ... Po skoraj usodni poškodbi glave Tom Paoletti, poročnik specialne enote ameriške vojne mornarice SEAL, uzre v svojem rojstnem mestu mednarodnega terorista. Vendar mu zaradi poškodbe nihče ne verjame. Tom, prepričan o tem, kar je videl, in v želji, da prepreči katastrofo, sestavi svojo ekipo: dva vojna veterana in zdravnico Kelly Ashton – čedno dekle iz mladosti, ki je zrasla v izjemno žensko ...Suzanne Brockmann je mojstrica pripovedovanja. Njen talent za ustvarjanje napete pustolovščine s senzualno romanco je osvojil številne bralce. V napet in nevaren lov na terorista ji je uspelo vključiti vznemirljivo zgodbo ljubezni in razkriti dve dolgo prikrivani resnici.

Avtor: SUZANNE BROCKMANN. Serija: Troubleshooters, 1.knjiga.

... Prevajalec je neopevani junak, ki te lahko odpihne s prevodom Val 202. Jakob Jaša Kenda je doktor literarnih ved, prevajalec in novopečeni avtor romana Apalaška pot: 3500 kilometrov hribov in Amerike.

POVEZANE KNJIGE