Klic angela

Klic angela - Guillaume Musso | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guillaume Musso
DIMENZIJA
7,33 MB
IME DATOTEKE
Klic angela.pdf
ISBN
1771160566212

OPIS

New York. Letališče JFK. Bližajo se božični prazniki in vsem potnikom se nekam mudi. V letališki restavraciji se drug v drugega zaletita moški in ženska. On iz San Francisca, ona iz Pariza. Šele doma ugotovita, da sta po pomoti zamenjala svoja mobilna telefona.Mobilniki običajno skrivajo najintimnejše informacije in podatke. Nihče od njiju se ne more upreti brskanju po telefonu drugega. Odkritja so kot namig usode: življenji obeh sta že dalj časa usodno povezani - prek skrivnosti iz preteklosti, ki pa znova grozi, da bo priplavala na površje.Začne se napet lov, v katerem oba tvegata prav vse, naletita na meje svojih zmožnosti in sposobnosti, na zadnje pa rešita nemogoče.

Pokličite 911 za klic čas zdravnikov in jo spremlja mačko pred dostavo, da bo vse potekalo dobro. Angela bo potrebovala pomoč v čakalnici ambulante, tako da ni skrbi. Klemen Slakonja kot Angela Merkel v vidospotu za pesem Ruf mich Angela.

Videospot Ruf mich Angela se prične, ko je Angela (Slakonja) v gledališču in gleda predstavo, na odru pa zagledamo psa, ki igra na harmoniko. Slakonja se nato zvrsti v celi vrsti preoblek kot Merklova, z referencami na evro, EU, Putina, Trumpa, brexit, na Oktoberfest, na muzikal Kabaret, na nudistično ... Carlos Rivera te invita este 20 de febrero a disfrutar su nuevo documental, Crónicas de una Guerra.

POVEZANE KNJIGE