Dihurlandija

Dihurlandija - Brane Mozetič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brane Mozetič
DIMENZIJA
4,11 MB
IME DATOTEKE
Dihurlandija.pdf
ISBN
3283541825139

OPIS

Kako so temnejši dihurji pribežali v deželo svetlejših dihurjev in kaj vse se je moralo zgoditi, da so lahko sklenili prijateljstvo.

Ureja zbirko Aleph pri Centru za slovensko književnost in je ... TI=Dihurlandija; AU=Mozetič, Brane; PY=2016 TI=Ime česa je konec knjige : skrivnostn...; AU=Kovač, Miha; PY=2016 TI=Prostori upanja; AU=Lalić, Ivan V.; PY=2016 TI=Stanja; AU=Peršak, Tone; PY=2016 TI=Opolzkosti v zasebnosti; AU=Missiroli, Marco; PY=2016 TI=Prehod v socializem; AU=Mandel, Ernest; PY=2016 Dihurlandija / Brane Mozetič ; akvareli Andrej Brumen Čop ; [fotografije Matija Brumen]. - Ljubljana : Center za slovensko književnost, 2016.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi: Ti odraščaš, svet okoli tebe pa postaja bolj zapleten. Porajajo se vprašanja, na katera še vsak odrasli ni sposoben odgovoriti.

POVEZANE KNJIGE