Vampirski paradižniki

Vampirski paradižniki - Uroš Hrovat | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Hrovat
DIMENZIJA
6,50 MB
IME DATOTEKE
Vampirski paradižniki.pdf
ISBN
7147325858180

OPIS

Rdeči paradižnik z domače tržnice je slasten, toda sedaj prihaja SUPERPARADIŽNIK iz AVTOMATA, ki je še večji in boljši. A POZOR, ta nedolžni paradajz se lahko ob ugrizu vampirja en dva tri spremeni v požrešnega krvosesa. Vampirski paradižniki imajo najraje šekaste krave, če pa jih zmanjka, si v nevarnosti tudi ti. Hitro odpri knjigo in spoznaj, kako se pred pošastmi branijo Ema in druščina z gradu Prepih. Iščejo nekoga, ki se upa v srebrnem oklepu spopasti z zobatimi orjaki. Si morda ta pogumni junak ti?

Raste naj ob opori (plastične ali bambusove palice). 6 SEZNAM KNJIG ZA BRALNO ZNAČKO, šolsko leto 2020/2021 5. razred LEPOSLOVJE: Aubry, C.: Bela in Sebastjan Basich, M.: Anton pod vodo Bieniek, C.: Zbirka Korina Korenček - katerokoli, vendar samo eno HROVAT, Uroš:Vampirski paradižniki JOGAN, Dunja: Srečkov kovček KASPARAVIČIUS, Kestutis: Podvodna zgodba KETTE, Dragotin: Šivilja in škarjice KOVIČ, Kajetan: Maček Muri KOREN, Majda: Skuhaj mi pravljico MAV HROVAT, Nina: O kralju, ki ni maral pospravljati ali Bober nogometaš MUCK, Desa: Čudežna bolha Megi Najnevarnejši zombi v knjigi je zombi potrošnik.

Iščejo nekoga, ki se upa v srebrnem oklepu spopasti z zobatimi orjaki. IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI. Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici.

POVEZANE KNJIGE