Vampirski paradižniki

Vampirski paradižniki - Uroš Hrovat | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Hrovat
DIMENZIJA
11,36 MB
IME DATOTEKE
Vampirski paradižniki.pdf
ISBN
1352662710120

OPIS

Rdeči paradižnik z domače tržnice je slasten, toda sedaj prihaja SUPERPARADIŽNIK iz AVTOMATA, ki je še večji in boljši. A POZOR, ta nedolžni paradajz se lahko ob ugrizu vampirja en dva tri spremeni v požrešnega krvosesa. Vampirski paradižniki imajo najraje šekaste krave, če pa jih zmanjka, si v nevarnosti tudi ti. Hitro odpri knjigo in spoznaj, kako se pred pošastmi branijo Ema in druščina z gradu Prepih. Iščejo nekoga, ki se upa v srebrnem oklepu spopasti z zobatimi orjaki. Si morda ta pogumni junak ti?

Paradižnik odlično raste skupaj s solato čez leto ali z motovilcem v jeseni. Na gredici ob njem naj ne manjka ognjič, ki privablja opraševalce.Tako kot se na krožniku dobro ujame z baziliko, se odlično skupaj obneseta tudi na vrtu..

0309554 2017, november 21. Paradižnik (Lycopersicon eculentum) Potrebuje veliko sonca, bogato gnojena tla in dovolj vode. Gnojimo obilno, lahko s kompostom, hlevskim gnojem ali organskimi gnojili.

POVEZANE KNJIGE