Super jedi za otroke

Super jedi za otroke Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Super jedi za otroke.pdf
ISBN
3973705938199

OPIS

Jedi za otroke morajo biti okusne, zdrave, preproste za pripravo in hkrati privlačne na oko – na kratko, jedi za otroke zahtevajo veliko znanja. Z recepti v tej knjigi pa bo izpolnjevanje vseh navedenih zahtev postalo otročje lahko.Naj bodo korenčkovi kroketi z zeliščno skuto za manjšo lakoto, teletino v omaki z rostijem za glavno jed, ali pa pošast v obliki mafina za naslednjo rojstnodnevno zabavo – našli boste celo vrsto novih priljubljenih jedi. Vsi recepti so preprosti za pripravo, jedi pa otroke preskrbijo z vsem, kar potrebujejo za razvoj, ne da bi se ob tem morali odpovedati privlačnemu videzu. Preizkusite recepte in svoj navdih poiščite v mikavnih fotografijah in ljubkih ilustracijah.

DELI: Zgodbe o naši super hrani. 27.2.2020.

13. septembra, 2018, objavljeno v Jedi in kašice 9 mesecev +, Jedi in kašice od 4-6 mesecev, Jedi in kašice od 6-8 mesecev, Jedi za otroke 1+, Otroške jedi, Ozimnica, Recepti. Otroci premikajo meje v odnosu do lokalno pridelane hrane.

POVEZANE KNJIGE