Preganjana do petka

Preganjana do petka - Catherine Bybee | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
6,49 MB
IME DATOTEKE
Preganjana do petka.pdf
ISBN
2931096846195

OPIS

Gwen Harrison - Lepa hči angleškega vojvode je prišla v Ameriko, da bi prevzela vodenje svakinjine ženitne posredovalnice za elito. Ampak samo zato, ker je ona šefinja, to še ne pomeni, da ne more fantazirati o svoji idealni zvezi s telesnim stražarjem Neilom MacBainom. Ali jo bo moški, ki preganja njene misli, stal več, kot je pričakovala?Neil MacBain - Upokojeni marinec ne more zanikati učinka, ki ga ima na njegovo nemirno dušo in od bojev utrujeno telo Gwen, dekle plemiškega porekla. A dokler je njegova stranka, je zanj prepovedan sadež ... No, le dokler Neilu ne začnejo groziti akterji starih neporavnanih računov in sta z Gwen ujeta v navzkrižnem ognju. Da bi jo obvaroval, bo moral tvegati vse: svojo kariero, svoje življenje ... in predvsem svoje srce.

Preganjana do petka. Catherine Bybee: Tvoja do torka. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Knjiga Catherine Bybee: Preganjana do petka-broširana.

Zavedamo se tudi pomembnosti razumevanja davčnih predpisov, zato jih želimo ... Recenzija Bukla. Skupen opis za knjigi Preganjana do petka in Samska do sobote.).

POVEZANE KNJIGE