Preganjana do petka

Preganjana do petka - Catherine Bybee | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
10,2 MB
IME DATOTEKE
Preganjana do petka.pdf
ISBN
5340524002568

OPIS

Gwen Harrison - Lepa hči angleškega vojvode je prišla v Ameriko, da bi prevzela vodenje svakinjine ženitne posredovalnice za elito. Ampak samo zato, ker je ona šefinja, to še ne pomeni, da ne more fantazirati o svoji idealni zvezi s telesnim stražarjem Neilom MacBainom. Ali jo bo moški, ki preganja njene misli, stal več, kot je pričakovala?Neil MacBain - Upokojeni marinec ne more zanikati učinka, ki ga ima na njegovo nemirno dušo in od bojev utrujeno telo Gwen, dekle plemiškega porekla. A dokler je njegova stranka, je zanj prepovedan sadež ... No, le dokler Neilu ne začnejo groziti akterji starih neporavnanih računov in sta z Gwen ujeta v navzkrižnem ognju. Da bi jo obvaroval, bo moral tvegati vse: svojo kariero, svoje življenje ... in predvsem svoje srce.

... Varnost in pravica do zasebnosti Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Vaša košarica je prazna. BYBEE, Catherine: Preganjana do petka BERNHARD, Thomas: Mraz CASS, Kiera: Izbrana: tretja knjiga serije Izbira MAROLT, Borut: Kako se znebiti trupla SJON: Modra lisica PILIĆ, Sanja: O mamah vse najboljše SLOVENSKI AVTORJI VATOVEC, Ivana: Kjer šelestijo breze 821-32 Kratka proza Prometna napoved do petka, 25. maja 2018 .

POVEZANE KNJIGE