Policija

Policija - Jo Nesbø | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
3,57 MB
IME DATOTEKE
Policija.pdf
ISBN
9134119905873

OPIS

Po oselskih ulicah se klati morilec. Pobija policiste na prizoriščih zločinov, ki so jih nekoč preiskovali, pa jim jih ni uspelo razrešiti ... Umori so brutalni, odziv medijev histeričen. V svetu je bilo iz serije o Harryju Holeu prodanih že 30 milijonov kriminalk.POLICIJA NUJNO POTREBUJE HARRYJA HOLEJAPo oselskih ulicah se klati morilec. Pobija policiste na prizoriščih zločinov, ki so jih nekoč preiskovali, pa jim jih ni uspelo razrešiti. Umori so brutalni, odziv medijev histeričen.TODA TOKRAT HARRY NE MORE POMAGATI NIKOMURHarryjeva zavezanost poklicu in njegovi sijajni uvidi so rešili življenja nešteto ljudem. Toda zdaj, ko so tisti, ki jih ima rad, v najhujši nevarnosti, Harry ne more zaščititi nikogar.ŠE NAJMANJ PA SEBI.

Za kolodvorom 1 A Ormož, 2270 Ormož Pojdi na kontakt. POLICIJA POSTAJA MEJNE POLICIJE ZAVRČ TELEFON.

Neznanci v Krškem odnesli več kosov oblačil in pobegnili, izsledili 29-letnico. Krški policisti so bili obveščeni, da so neznanci v Krškem odnesli več kosov oblačil in pobegnili.

POVEZANE KNJIGE