Policija

Policija - Jo Nesbø | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
4,2 MB
IME DATOTEKE
Policija.pdf
ISBN
3799469815668

OPIS

Po oselskih ulicah se klati morilec. Pobija policiste na prizoriščih zločinov, ki so jih nekoč preiskovali, pa jim jih ni uspelo razrešiti ... Umori so brutalni, odziv medijev histeričen. V svetu je bilo iz serije o Harryju Holeu prodanih že 30 milijonov kriminalk.POLICIJA NUJNO POTREBUJE HARRYJA HOLEJAPo oselskih ulicah se klati morilec. Pobija policiste na prizoriščih zločinov, ki so jih nekoč preiskovali, pa jim jih ni uspelo razrešiti. Umori so brutalni, odziv medijev histeričen.TODA TOKRAT HARRY NE MORE POMAGATI NIKOMURHarryjeva zavezanost poklicu in njegovi sijajni uvidi so rešili življenja nešteto ljudem. Toda zdaj, ko so tisti, ki jih ima rad, v najhujši nevarnosti, Harry ne more zaščititi nikogar.ŠE NAJMANJ PA SEBI.

Zato se postavlja vprašanje, zakaj se je Snežič kljub prepovedi vstopa v državo BiH, njihove varnostne službe so ga ocenile kot grožnjo, odločil za ta tvegan korak, je za TV Slovenija poročal Rok Šuligoj. Policija na Dunaju je po sobotnih množičnih protestih prijela več ljudi, ki niso upoštevali protiepidemioloških ukrepov in ki so bili nasilni, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Na protestih proti ukrepom, ki so bili v državi sprejeti zaradi epidemije novega koronavirusa, se je sicer po vsej prestolnici zbralo več tisoč ljudi. Policija v primeru najdbe delov človeškega okostja, ki so jih v soboto našli pri prenovi stanovanja v stanovanjskem bloku na Klemenčičevi ulici 11 v novomeškem Bršljinu, izvaja okrepljeno kriminalistično preiskavo, ugotavlja okoliščine in zbira obvestila.

Druga palica, ki se je uporabljala ponoči, je bila dolga 26 centimetrov in se je imenovala nočna palica, ki je tudi izvor besede "nightstick". Policija v tej zvezi tudi ni izvedia nikakršne predhodne komunikacije ali najave prihoda ministra hrvaškim varnostnim organom. Nebojša Tejić/STA Namestnik generalnega direktorja policije Tomaž Pečjak je na novinarski konferenci o ministrovi poti pojasnil: "Za prehajanje med mejami in občinami sta pri potovanju, kot ga je navedel, izjemi ... Policija še naprej kaznuje brezdomce, ki ne morejo upoštevati vladnih odlokov proti širjenju virusa.

POVEZANE KNJIGE