Otroške bolezni

Otroške bolezni - Maria Treben | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria Treben
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Otroške bolezni.pdf
ISBN
1859009161868

OPIS

V tej knjigi so poleg namigov za uporabo zdravilnih zelišč pri otroških boleznih zbrani tudi primeri uspešnega zdravljenja, nasveti za preprečevanje bolezni, napotki za prehranjevanje otrok, koristne informacije o zdravilnih zeliščih in domačih zdravilih ter ilustriran seznam zdravilnih zelišč. V glavnem delu knjige so najpogostejša obolenja navedena po abecednem vrstnem redu, kar vam bo omogočalo, da boste zlahka poiskali želeno informacijo.

Običajno so nalezljive otroške bolezni, če potekajo brez zapletov, nenevarne in se otrok z njimi prekuži, kar pomeni, da se v kasnejših obdobjih ne ponavljajo več, za nekaterimi pa lahko zboli tudi večkrat. Povzročajo jih lahko bolezni, poškodbe, prirojene razvojne spremembe v hrbtenici (denimo nepravilno oblikovana vretenca), vnetje (gnojno ali tuberkulozno vnetje) ali tumorji, ki pa so zelo redki. Bolečino v hrbtu lahko povzroči tudi sekundarna bolečina.

norice, škrlatinka, peta bolezen in šesta bolezen so izpuščajne bolezni. Veliko pogostejše so pri ... Otroške bolezni Ošpice so nalezljiva virusna okužba oziroma bolezen, ki lahko privedejo do resnih zdravstvenih zapletov.

POVEZANE KNJIGE