Težave na igrišču

Težave na igrišču - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
12,4 MB
IME DATOTEKE
Težave na igrišču.pdf
ISBN
6240300121181

OPIS

Jakove prijateljice Bibi ni v šoli, zato se Jaka na igrišču druži z Aleksom. Skupaj se neznansko zabavata! Toda kaj bo potem, ko se Bibi vrne v šolske klopi?

Ampak velikokrat lahko preprosti simptomi nakazujejo na večje težave. Najboljši igralec Wizardsov Bradley Beal se je že ogreval na igrišču, ko je izvedel, da mora zaradi stikov z okuženim Jaysonom Tatumom iz Bostona v karanteno. Domači so bili tudi brez poškodovanega Russella Westbrooka, a so se morali Heati vseeno potruditi za svojo četrto zmago sezone (128:124). Njegov zapis in fotografija nista požela odobravanja.

Težko je to sprejeti, ker sem vedela, da bi lahko igrala veliko bolje. Ob vsem tem se mi zdi, da sem naredila vse, da bi se čim ... Vemo, da vsak poraz, sploh pa na domačem igrišču, pomeni, da bomo imeli težave z uvrstitvijo med prva štiri moštva na lestvici.

POVEZANE KNJIGE