Taša

Taša - Irena Velikonja | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irena Velikonja
DIMENZIJA
5,95 MB
IME DATOTEKE
Taša.pdf
ISBN
9494946859887

OPIS

Irena Velikonja je vrhunska slovenska pisateljica za mladino. Za svoj prvi roman Poletje na okenski polici je dobila najvišje slovensko priznanje za otroško in mladinsko literaturo Večernica (2007).Omenjenemu mladinskemu romanu so sledili še štirje,same uspešnice. Roman Taša pa je zagotovo avtoričino najbolj eksplozivno delo do sedaj. Dobesedno!V njem bo bralec odkril, kako skrajnih dejanj so sposobni mladi, da pritegnejo pozornost, kadar so v težavah.

Zbirka: Knjižna zbirka Majnice Žanr: mladinski roman. Narodnost: slovenska književnost.

Gal, debelušček s smislom za humor, ki si skrit za zaveso veličine svojega prostaškega očeta, kupuje svoje mesto med vrstniki, ker ga je oče naučil, da je vse naprodaj, tudi učitelji in ... Nastanitev Apartments Taša se nahaja v naselju Lukovo Šugarje in nudi pogled na morje, brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče. Enote nudijo keramična tla, popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, jedilni kot, satelitsko TV in zasebno kopalnico s prho.

POVEZANE KNJIGE