Strašna šola

Strašna šola - James Patterson, Chris Tebetts | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson, Chris Tebetts
DIMENZIJA
3,44 MB
IME DATOTEKE
Strašna šola.pdf
ISBN
4400645499618

OPIS

Božo Pult, junak serije Strašna šola, je pripravljen na zabavno poletje v kampu - dokler ne ugotovi, da je v poletni šoli! In kot da to ni dovolj, se mora spoprijeti še s težavnimi vrstniki. Kljub temu, da se sooča z vprašanji ustrahovanja in medvrstniškega nasilja, najde glavni junak duhovite in sproščujoče rešitve in se pogumno postavi za svoje prijatelje.

Zbornica MIC | 04 506 23 14 | Razpored dopoldanskih govorilnih ur Srednja strojna šola z MIC - strojništvo bo kakovostna, sodobno opremljena in ena vodilnih šol na področju strojništva v Sloveniji in širše ter ugleden partner gospodarstvu. S spoštljivimi medsebojnimi odnosi vzpodbujamo ustvarjalno učno okolje in skrb za vsakega posameznika ter razvijamo ekološko zavest. Strašna šola.

12,95 ... Kateri ribojedi dinozaver je bil največji lovec vseh časov? Koliko zob je imel tiranozaver? So velociraptorji lahko leteli? Vrni se v čas, ko so na zemlji vladali smrtonosni dinozavri in odgovore na ta in druga vprašanja poišči v tej fantastični knjigi, polni dejstev. Prav boleče je v teh dneh poslušati vse te lahkotne, politično ali z osebno komoditeto motivirane pozive k odprtju šol. Otrokom se baje dogaja strašna škoda.

POVEZANE KNJIGE